David Beckham

Focicsillagból lett parfümkészítő Beckham!

David Beckham született focista. Játéka, megjelenése határozottságot, erőt, izgalmat sugall. Sportkarrierjének köszönhetően nevét a világ minden szegletében ismerik.

És most jöjjenek az illatok. David Beckham legelső illata: az Instinct, a merészség és a dinamizmus tiszta koncentrátuma, amely kortárs klasszikusává vált. Csábító érzékenységgazdagságával ez a férfias aromás illat a modern embernek szól, aki a stílus és a férfiasság keverékét keresi. Az Instinct frissességgel vezet a fényes olasz bergamottának, valamint a narancs és a mandarin szikrázó keverékének köszönhetően. Szívében egy váratlan kontrasztos alkotóelem trió: a lágyszárú csillagánizs melege, a kardamon rezgései és az erőteljes piros pimento provokációja.

Beyond Friss mojito illata, élénkítő kardamom és grapefruit keveréke. A Beyond középpontjában az élénk feketepaprika-robbanás ötvözi a cédrusfa és a muskátli meggyőző férfiasságát az időtlen finomítás érzése érdekében. A mágneses patchuli keveréke meleg vanília és bőr tónusokkal, a karizmatikus megjelenés érdekében.

Homme kifinomult faillat és friss fűszerjegyek finomított keveréke. Az illatot a citrusfélék, a gyömbér, a fenyő és a tüzes paprika frissessége jellemzi. Szívében a kasmír fa, a bőr és a rozmaring aláírásos fúziója gazdag férfias vonzerőt hoz létre. Az illat mahagóni fa, pacsuli és bőr pézsma alapjával fejeződik be, megkülönböztető elszántásgot adva az Homme használója számára, amely megőrjíti az érzékeket.

Intimately a bergamott, a keserű grapefruit héja és a zingy kardamom intenzív frissességével és szikrájával lesz ellenállhatatlan. Az izgalom a szexi ibolya ragyogó kontrasztjával, valamint a szerecsendió és a csillagánizs fűszeres, férfias keverékével növekszik. Beckham szárazon meleg, érzéki, szantálfa, pacsuli és borostyán hangja alatt feledhetetlen, intim lényt teremt.

loader
Facebook Instagram