Faconnable Riviera eau de parfum - uraknak

(3 értékelés)

Kedvencek közé

Faconnable Riviera

eau de parfum uraknak

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kedvencek közé


(3 értékelés)

100 ml
eau de parfum
+ Ajándék
13 970 Ft 139 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Faconnable - Riviera

Megjelenés éve: 2021 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: fás-aromás Összetétel: mandarin, tömjén, grapefruit, alma, szerecsendió, eukaliptusz, guajakfa, ámbra, pacsuli, bőr
Megjelenés éve: 2021
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: fás-aromás
Összetétel: mandarin, tömjén, grapefruit, alma, szerecsendió, eukaliptusz, guajakfa, ámbra, pacsuli, bőr

Faconnable márkáról

Jean Goldberg nevéhez köthető az 1950-es alapítású Façonnable divatcég létrejötte, mely a kezdetekben kis szabóműhelyként működött. A nizzai szabóság alkotásai, köszönhetően a ragyogó színeknek és az elragadó francia könnyedségnek, a francia Riviéra semmihez sem hasonlítható energiáit hordozzák.

A szépen szabott kreációkkal teli üzlet egyhamar a cannes-i filmfesztiválra látogató sztárok egyik kedvenc butikjává vált. Hollywood-i sztárok és a Cote d'Azur-ra érkező felső tízezer tagjai adták egymásnak a kilincset az egyre népszerűbb szabóságban. Az 1958-as esztendő átütő sikert hozott, ebben az évben kapta meg Goldberg vállalata a felkérést, hogy tervezze meg a filmfesztivál egyenszmokingjait. 1961-ben fia Albert vette át az irányítást és az elegáns Façonnable nevet adta a vállalkozásnak, mely napjainkig jól cseng a divat világban. A hetvenes évek a Franciaországon belüli terjeszkedésről szóltak, sorra nyíltak az elegáns üzletek Saint-Tropez-tól Párizsig. A napjainkra a tengerentúlon is üzletekkel rendelkező cég jelenleg a Nordstrom tulajdonát képezi.

A gazdaságilag stabil vállalkozás 1994-ben új kihívást keresve megalkotta első illatát, a Façonnable Eau de Toilette for man férfiillatot. A klasszikus megjelenésben kínált, fémdobozba zárt illat az időtlen elegancia és a férfias energiák szépen megalkotott fúziója.

Napjainkra tíz felett van a cég által kiadott illatkompozíciók száma, melyek megalkotásában olyan neves parfümőrök működtek közre, mint Nathalie Lorson vagy akár Karine Dubreuil-Sereni. 

 

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram