Női Franck Boclet parfüm

Franck Boclet munkássága iránt elismeréssel adózik a vásárlóközönség és a divatszakma egyaránt. A textilmérnöki diplomával rendelkező Boclet kollekciói nem nélkülözik a legmagasabb szintű szakmai hátteret, de a tervező kiváló stílusérzéke is megmutatkozik minden egyes általa készült alkotáson.

A törekvő, elhivatott designer olyan művészektől leshette el a szakma fortélyait, mint a japán tervező Kenzo Takada, vagy a tervezőzseni Emanuel Ungaro. Saját divatmárkáját, melyre a részletek gazdag kidolgozása, a hagyományok tisztelete, de némi finom lázadás is jellemző, 2010-ben alapította.

2013-ban már különleges, sajátos hangulatú illatkompozíciókkal is elkápráztatta a világot, mely illatok, ahogy az általa jegyezett ruhakollekciók is, erős érzéseket váltanak ki.

 “Erős személyiséggel rendelkező parfümöket akartam létrehozni, kivételes egyéniségeket, melyek összhangban vannak lelkünkkel és hangulati állapotunkkal.”- vallotta és ehhez tartva magát, ötvözve a régi korok tradícióit a mai modern világ elvárásaival, sajátos, varázslatos világot teremtett meg alkotásaival.

Napjainkra közel 50 illatkompozíció született a cég gondozásában. Az egyik legújabb illat a 2022-es kiadású Franck Boclet Rock N Raï bőrös jegyekkel tűzdelt elixír, mely mindkét nem számára kiváló választást jelent. A szépen megkomponált vibráló illatot a Franc Boclet cég stílusos, hagyományőrző, klasszikus, kék parfümszóróban kínálja.

loader
Facebook Instagram