Giorgio Armani Acqua di Gio eau de toilette - hölgyeknek Kifutó

(41 értékelés)
21

Kedvencek közé

Giorgio Armani Acqua di Gio

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Kifutó

21

Kedvencek közé


(41 értékelés)

50 ml
eau de toilette

100 ml
eau de toilette
40 470 Ft 404 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Giorgio Armani - Acqua di Gio

Megjelenés éve: 1995 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: vodka, peony, ibolya, jácint, frézia, ámbra, styrax, musk
Megjelenés éve: 1995
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: vodka, peony, ibolya, jácint, frézia, ámbra, styrax, musk

Acqua di Gio termék leírása

Ezt az illatot Giorgio Armani Pantelleria szigetén töltött nyaralása ihlette. Ez a parfüm a nyári napok és a szabadság illata. Acqua di Gio a magas színvonalat úgy éri el, hogy tökéletesen harmonizálja a víz jegyet, az édes és gyümölcsös muskotályos szőlőt, az ananászt a citrusok frissességével. A görögdinnye révén harmonizál még a kompozícióban a frézia, a jácint és az ylang-ylang is. A meleg, fás jegy és a pézsma alapjegyek a mediterrán meleg temperamentumra emlékeztetnek. Ez az illat 1995-ben jelent meg, Alberto Morillas alkotása.

Giorgio Armani márkáról

A stílus minden apró részletét ösztönösen érző, nagyformátumú Giorgio Armani 1934-ben született az észak-olaszországi Piacenzában. Munkásságának hatása a divatvilágára felbecsülhetetlen jelentőségű, kollekcióit az olasz divatházakra jellemző könnyed, kifinomult, testre szabott stílus és elegancia jellemzi.

Karrierje kezdetén Milánóban, az akkori piacvezető olasz La Rinascente áruházban kirakatrendezőként kezdett dolgozni, ahol tehetségének köszönhetően gyorsan haladt felfelé a ranglétrán. A becsvágyó és tehetséges Goiorgio Armani képezte magát, szakmai kapcsolatokat épített. Szakmai fejlődésének meghatározó állomása volt, amikor1964-ben Cerrutihoz szegődött, mint divattervező. A saját nevével fémjelzett Armani divatházat, mely napjainkig a világdivat meghatározó képviselője, 1975-ben alapította a saját bevallása szerint is munkamániás, magánéletében kissé szégyenlős divatikon.

Híres jelmondata, miszerint: "A stílus fontosabb, mint a divat" jellemzi leginkább az Armani divatházat. Fantasztikus minőség, stílus és időtállóság, mely körülveszi a divatház által kiadott ruházati termékeket, kiegészítőket, valamint a csodálatosan megkomponált illatkreációkat is. A legnevesebb parfümőrök közreműködésével csodálatos illatklasszikusok születtek a divatház égisze alatt az évtizedek során. Az 1982-ben elsőként megjelenő, sportosan elegáns, klasszikus virágillattal bíró Armani sikerét a későbbiekben számos illatklasszikus követte, melyek azóta is nők és férfiak millióinak kínálnak csodaszép illatkreációkat világszerte.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram