Hermés H24 szett I. eau de toilette - uraknak Újdonság

(0 értékelés)

Kedvencek közé

Hermés H24 szett I.

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(0 értékelés)

100 ml eau de toilette + 12.5 ml eau de toilette
eau de toilette

Parfüm jellemzői - Hermés - H24 szett I.

Megjelenés éve: 2021 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-zöld Összetétel: 100 ml eau de toilette + 12.5 ml eau de toilette
Megjelenés éve: 2021
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-zöld
Összetétel: 100 ml eau de toilette + 12.5 ml eau de toilette

Hermés márkáról

Az eredetileg protestáns német Hermés család 1828-ban telepedett le Párizsban. A divatot egy meglehetősen egyedi szemszögből kezdték alakítani: eleinte ugyanis nyergeket, kantárokat és lószerszámokat késztettek. A Hermés család célja az volt, hogy az európai arisztokrácia számára olyan lófelszereléseket készítsenek, amik önmagukban gazdagnak mutatják tulajdonosaikat. Thierry Hermès, a család fejének termékei olyan sikeresek voltak, hogy az 1855-ös párizsi világkiállításon I. Díjat nyertek.

 Az áttörést aztán az 1914-es esztendő hozta: az alapító unokái, Adolphe és Émile-Maurice, előszőr használtak cipzárt Franciaországban termékeik elkészítéséhez, és elkészítették a Hermés első ruhadarabját, egy golf kabátot. 1929-ben pedig bemutatják a divatház első női kollekcióját Párizsban. Innentől kezdve a Hermés a francia divatvilág egyik legjelentősebb szereplőjévé válik, és mára már több mint 2,5 milliárd Eurós nyeresége van évente. Első parfümjük 1951-ben jelent meg, azóta közel 20 illat került a boltokba a Hermés márkanévvel ellátva, többek között a Kelly Calèche, az Eau de Marveilles, a 24 Faubourg, a Calèche, vagy a Eau d'Orange Verte.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válassz a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram