Mercedes-Benz Mercedes-Benz Sea eau de parfum - uraknak Újdonság

(1 értékelés)

Kedvencek közé

Mercedes-Benz Mercedes-Benz Sea

eau de parfum uraknak

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(1 értékelés)

AKCIÓ
60 ml
eau de parfum AKCIÓ
16 170 Ft | 12% megtakarítás
14 270 Ft
237 Ft / ml

100 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

18 170 Ft 181 Ft / ml

Felhívjuk figyelmét, hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér doboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink szívesen választják, mert elégedett!

Felhívjuk figyelmét, hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér doboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink szívesen választják, mert elégedett!


A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Mercedes-Benz - Mercedes-Benz Sea

Megjelenés éve: 2023 Típus: eau de parfum
Megjelenés éve: 2023
Típus: eau de parfum
 

Mercedes-Benz márkáról

MERCEDES-BENZ PARFÜMOK

A Mercedes-Benz a hagyomány, az innováció és a kiváló formatervezés megtestesítője. Illataik ezt üzenik - a legnemesebb alapanyagok, hitelesség, elegancia és innováció közvetítése ...

A Mercedes-Benz háromágú csillag a világ egyik legismertebb emblémája - a luxus szimbóluma. 1925-ben hozták létre, ahogy azt állítják - egy szerencsés csillag alatt született - egy hárompontos csillagot egy babérlevélben, amelyet a Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG) és a Benz & Cie mérföldkő egyesülése érdekében hoztak létre. Az eredmény? Mercedes-Benz. (És egy pillanat alatt megtudjuk, hogy a Mercedes hogyan illeszkedik a képbe.)

A motoros ikon eredete arra utal, hogy Karl Benz létrehozta az első benzinmotoros autót, a Benz Patent Motorwagen-t - valójában motoros triciklihez, kormányzáshoz használt hajtókarral és padokkal -, a Benz & Co. 1886-ban. Nagyjából ugyanabban az időben, Gottlieb Daimler - a nagy sebességű benzinmotor feltalálója - saját útját járta. Cégét Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG) néven nevezték el.
Mindkét látnoki fiatal férfi Németországban született. Mindkettő megszállítottan valami egyedit akart látrehozni. Mindkettő gyerekként kezdett gépeken dolgozni. Mindkettő célja egy „autó” építése volt, amelynek még nem is létezett. És egyértelmű, hogy mindkettő megérezte korunk szellemének megváltozását: a kaland, az utazás és a luxus vágyát. A századfordulóra a Benz társasága volt a vezető gépjárműgyártó, míg Daimler megállapodást kötött William Steinway-vel az Egyesült Államokban, hogy ott négykerekű „ló nélküli kocsiját” állítsa elő.

Emil Jellinek - aki hozza nekünk a történet „Mercedes” elemét - egy másik vezető alak volt az autó világában. Jellinek gazdag autóipari vállalkozó és autóverseny rajongó volt. Dolgozott a DMG-vel, és előmozdította a „ló nélküli” járműveiket a társadalom legmagasabb rétegei között - ideértve az európai Rothschild-okat, valamint az Astors, Rockefellers és Morgan-okat is, akik az amerikai milliomos milliók voltak. 1901-ben a DMG védjegyként bejegyezte a „Mercedes” -t.
De mi hatalmasabb, mint egy nagy motoros név ...? Egy partnerség. És 1926, a DMG és a Benz egyesülése örökre megváltoztatta az autótörténet arculatát, amikor az első Mercedes-Benz járművet ugyanebben az évben gyártották. A "Legjobb vagy semmi" jelmondatukkal a biztonság és megbízhatóság a kiemelkedő technológiai tervezésnek köszönhetően voltak - a kulcsszavak továbbra is minden egyes lépésüket irányítják.

Még több Mercedes-Benz csillag ragyogjon, avagy a parfümök megjelenése

Ahogy a Mercedes-Benz elmagyarázza, „a kiválóság iránti elkötelezettség a formatervezés és a teljesítmény szempontjából természetes törekvést tett a sport, a divat és jelenleg az illatok területén”. Tehát az illatvilágba való belépéskor a legfinomabb parfümöket készítették: Michel Almairac, Dominique Ropion, Honorine Blanc, Alberto Morillas, Phillipe Romano és Olivier Cresp, akik létrehozták a Select-t, egy lenyűgöző gyümölcsös ízű fás Chypre-t, amely zamatos feketeribizli keveréke menta, alma, Ambroxan és lágy pézsma keverékével.

A kivételes tehetségek, a természetes alapanyagok és az exkluzív technológiai illatmolekulák erejének kiaknázása révén a szenvedély és a kiválóság ujjlenyomata mindig tovább hajtja a Mercedes-Benz-t - bármi is legyen.

 

loader
Facebook Instagram