Ralph Lauren Woman Intense eau de parfum - hölgyeknek Újdonság

(1 értékelés)

Kedvencek közé

Ralph Lauren Woman Intense

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(1 értékelés)

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
20 070 Ft Utolsó darab

Parfüm jellemzői - Ralph Lauren - Woman Intense

Megjelenés éve: 2019 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: orientális-virágos Összetétel: rebarbara, narancsvirág, pink bors, feketeribizli, jázmin, tubarózsa, szantál, borostyán
Megjelenés éve: 2019
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: orientális-virágos
Összetétel: rebarbara, narancsvirág, pink bors, feketeribizli, jázmin, tubarózsa, szantál, borostyán

Ralph Lauren márkáról

Az 1967-ben alapított Ralph Lauren divatcég az egyike a világ legismertebb, gazdaságilag is a legstabilabb alapokon nyugvó divatcégeinek.  Az alapító Ralph Lauren, 1939-ben született New York, Bronx negyedében. A fiatal fiú már az iskolás évei alatt kitűnt kiváló üzleti érzékével, nyakkendőket árult osztály társainak, az iskolai évkönyvben is ez olvasható a fotója alatt: milliomos akarok lenni. A későbbiekben üzleti menedzsmentet tanult, miközben egy ruházati butikban dolgozott. A divat világa hamar magával ragadta a nyitott fiatalt, aki 1967-ben megnyitotta első üzletét, ahol saját tervezésű nyakkendőket és néhány saját tervezésű ruhadarabot is forgalmazott. Az 1971-ben már egy Beverly Hills - ben lévő üzletet is magáénak tudó designer végérvényesen a legnagyobb tervezők között találta magát.
A sikeres kis üzlet napjainkra milliárdos cégóriássá vált Ralph Lauren néven. Az amerikai cég kiváló minőségű, stílusos férfi és női ruhákat, kiegészítőket és parfümöket készít.

Első, a divatház égisze alatt megjelenő illat a Polo volt, mely egyike minden idők legsikeresebb férfiillatának.  Merész, erőteljes illatokkal operáló letisztult elegancia és stílusosság jellemzi a Ralph Lauren-ház parfümjeit. Kortalan, időtálló férfiasság és a részletekben rejlő finom elegancia, mely sikerre vitte a divat egén állócsillagként ragyogó divatházat.

 

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram