Női Sisley parfüm

Az 1972-ben alapított Sisley egy francia kozmetikumokat és illatanyagokat gyártó cég, melyet a parfümlegenda, Jean Francois Laporte álmodott meg.

Az 1976-ban megalapított Sisley Paris alapjainak letétele, az aroma- és a fitoterápia európai úttörője, Hubert d’Ornano nevéhez kötődik, aki a növényi eredetű, botanikailag aktív összetevőkből és illőolajokból álló alapanyagok elterjesztését tűzte ki célul.

Az alapítók felismerték, hogy a gyógynövények használata olyan lehetőségeket rejt magában, amely teljesen új utakat nyithat a kozmetikai termékek világában.

Az idő végül igazolta őket, és napjainkra a világ 80 országában kaphatóak a Sisley vállalat kozmetikumai, illatkompozíciói.

A kiváló minőségen túl a cég üzletpolitikájának mindig is szerves része volt, a vásárlókkal való alapos konzultáció és a személyre szabott tanácsadás. Termékpalettájukon a kezdetektől jelen vannak a tisztán növényi alapanyagokból készülő, érzékeny bőrűek számára is ajánlott parfümök, melyek népszerűsége azóta is töretlen. A legnevesebb parfümőrök bevonásával napjainkra közel 40 Sisley Paris illatkompozíció látott napvilágot.

Az ízléses megjelenés minden Sisley Paris parfüm elengedhetetlen része. Igazi gyöngyszemnek számít az esti viseletként megálmodott, virágos Sisley Izia La Nuit megjelenése, melynek meseszép üvegét a neves szobrászművész Bronisław Krzysztof alkototta meg. A különleges, letisztult kompozíció 2022-ben elnyerte a Marie-Claire Nemzetközi Illatdíjat.

loader
Facebook Instagram