Anna Sui

 Parfümjei és ruhái hűen tükrözik Anna Sui vibrálóan egyedi, már-már hippis egyéniségét. Az 1963-as születésű tervezőnő 1991-ben rukkolt elő első kollekciójával. Sui azóta sokkolja a divatvilágot egyedi ruháival: darabjaiban a világ kulturális sokszínűsége találkozik egyéni életfelfogásával, egy színes, hippis világot alkotva a ruhái számára.

  Anna Sui különc és mindig újszerű bemutatói a New Yorki Divathét egyik legjobban várt eseményei. A japán származású Sui története igazi sikersztori: a’80-as években még egyszerű alkalmazottként dolgozó Anna Sui 1992-ben nyitotta meg első butikját New Yorkban. Ezt követően egyenes út vezetett a világhír felé: az ezredfordulóig sorra nyíltak Anna Sui üzletei Japánon, Kínán át, Nyugat-Európától a Közel-Keletig szerte a világban.
 Első parfümje, az Anna Sui, személyiségét tükrözve, izgalmas, vibrálóan egyéni és teli van élettel. A Dolly Girl egy könnyed illat tele csillogással és fénnyel, a Sui Love nem csak parfüm, hanem igazi szerelemelixír: hatására viselője ellenállhatatlanná válik. Míg a Secret Wish a varázslatok és rejtély parfümje.
loader
Facebook Instagram