Férfi Philipp Plein parfüm

Philipp Plein
 

A német származású, ma már Svájcban élő divattervező Philipp Patrick Hannes Plein 1978-ban látta meg a napvilágot. A napjainkra rendre Svájc 300 leggazdagabb emberei között jegyzett designer eredetileg jogásznak készült. A jó üzleti érzékkel megáldott fiatalember, egy hirtelen ötletnek köszönhetően luxus kutyaágyak tervezésébe kezdett. A furcsa ötlet sikeresnek bizonyult és bár a jogászi karrier nem valósult meg, egy kreatív és nagyívű életpálya vette a kezdetét.

A Philipp Plein márka alapítása 1998-ban történt, a vállalkozás később több cégcsoporttal bővült. A luxuscikkekre szakosodott vállalkozás termékpalettáján ruházati termékek, cipők, kiegészítők és még bútorok is találhatóak.

A Philipp Plein márka bemutatkozása a divat egyik fellegvárában, Milánóban történt. A designer extravagáns, nagyszabású és látványos bemutatóit a milánói divathetek egyik legjobban várt eseményei között tartják számon. Az első Philipp Plein butik Monte Carlo-ban nyílt meg, a cég termékeit a szokatlan, non- konform stílus és a kifogástalan kivitelezés jellemzi. Napjainkra a világ minden táján vannak Philipp Plein üzletek, Moszkvától, Párizson át, New York-ig.

A Philipp Plein divatcég a szépségiparban is letette a névjegyét. Az Alberto Morillas parfümmester által életre keltett NO LIMIT$ kollekció egy különleges színt képvisel az illatok palettáján. A kompozíció a határtalan lehetőségek, határtalan hatalom, pénz, siker, szórakozás és örömök világát hozza közel, egy olyan világot, ahol nincsenek korlátok.

A 2023-ban megjelent No Limit$ Gold egy fás, aromás férfi illat, melyet az alkotók a siker esszenciájának aposztrofálnak. Ez a harmadik férfi illat a No Limit$ kollekcióban. A narancsvirág, a benzoin, a gyömbér és a grapefruit aromáit szépen olvadnak össze a friss, fűszeres, fenyőbalzsamos alappal. Megjelennek még a kompozícióban a bergamott, a muskátli és a pacsuli izgalmas akkordjai is.

Philipp Plein Parfums 2019-es fennállása óta több, sikeres illatkompozíció látott napvilágot, melyeket úgy összetételében, mint csomagolásában a legmagasabb szintű kidolgozottság jellemez.

loader
Facebook Instagram