Tom Ford Rose de Russie eau de parfum - hölgyeknek Újdonság Niche

(3 értékelés)

Kedvencek közé

Tom Ford Rose de Russie

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Ingyen szállítással

Újdonság Niche

Kedvencek közé


(3 értékelés)

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
105 270 Ft
Kosárba
INGYEN SZÁLLÍTÁS

Parfüm jellemzői - Tom Ford - Rose de Russie

Megjelenés éve: 2022 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: bőrös Összetétel: fehérbors, rózsa, bőr, fás jegyek
Megjelenés éve: 2022
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: bőrös
Összetétel: fehérbors, rózsa, bőr, fás jegyek

Tom Ford márkáról

Tom Ford híres divattervező 1961-ben született Texasban. Eleinte művészettörténetet tanult, majd a divat világát választotta. Pályafutását ezen a területen a Chloé divatházban indította el, majd a Guccinál folytatta, 2004-ben pedig már az Yves Saint Laurentnél tevékenykedett. A Gucci és az Yves Saint Laurent is hanyatlásban volt, amikor Tom oda került, ám ő mindkét márkát vezető pozícióba helyezte, karrierje ettől kezdve pedig szárnyalni kezdett.

Saját parfüm márkáját jellemzően merészen, pajzán módon reklámozza. Első illatkompozíciója a Tom Ford for Man, ami egyszerre tartalmaz fás, illetve virágos alkotóelemeket is. Tökéletes harmóniát alkot benne az ibolya, a gyömbér, a különféle citrusfélék, mindez megspékelve egy kis karakteres, fás illattal. Kiváló választás mindazon férfiaknak, akik stílusosak és törekvőek.

A márka női illatkompozíciói is rendre sikereket alkottak szerte a világban. Minden egyes illatanyag vonzóan karakteres, hiszen gondosan válogatott és kivételes alapanyagokat használnak a megalkotásuk során. A White Patchouli az egyik legjobban keresett női parfümje a márkának, ami tele van szenvedéllyel, bűbájjal és erotikával.

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram