TOP10 férfi illatok 2019-ban

A férfi illatok az idei évben is lehengerlő újdonságokat hoznak az életünkbe. A nagy márkák folyamatosan gondoskodnak arról, hogy egyre kifinomultabb ízléseket ki tudjanak elégíteni. Az igazán férfias illatkompozícióktól kezdve a visszafogottabb aromákig mindenki megtalálja a top 10 listán a neki tetszőt. A technológiai fejlődés, az évről évre növekvő tapasztalat és a fogyasztói igények egyre mélyebb megismerése lehetővé teszi, hogy még izgalmasabb és testreszabottabb aromák álljanak rendelkezésre.
A szakértőket idén az érintetlen virágos rétek ihlették a parfümök megalkotásakor, így a frissebb, merészebb illatok kerülnek inkább a fókuszba. Mindezek mellett helyet kapnak a dobogón a kifinomult eleganciát sugárzó, és a csábos vonzerőt erősítő változatok is.
Összegyűjtöttük azokat a legjobb férfi illatokat, amelyek abszolút befutók 2020-ban. Bármelyik is álljon Hozzád a legközelebb, válogatásunkból garantáltan megtalálod a neked tetszőt.

1 helyezettparfum.hu eladási és keresési lista alapján

Hugo Boss - Bottled

16 070 Ft-tól

Megnézem

Hugo Boss - Bottled
(337 értékelés)

Az örök parfümikon

  • Fejjegy:szilva, tölgymoha, zöldalma, citrom, bergamott, muskátli
  • Szívjegy:mahagóni, szegfű, fahéj
  • Alapjegy:olajfa, vetiver, szantál, cédrus, vanília
  • Irányzat:száraz, fűszeres, élénk, komoly
  • Karakter:klasszikusan elegáns, kifinomult és határozott

A Boss Bottled parfüm maga az absztrakt Hugo Boss életérzés: magabiztos és kortárs egyszerre, mára ikonikus klasszikussá vált, köszönhetően annak, hogy mesterien ötvözi az eleganciát és a stílust, mely a modern férfit jelképezi. Élénk, friss és érzéki illatot meleg fás alapok erősítik. A friss és gyümölcsös akkordok az illat első pillanataiban ontják zamatos aromáikat. A szilva és a citrusok édes-fanyar ellenpontját a lédús alma teremi szelíd mederbe, melyet a tölgymoha érzékien férfias akkordja már az elején azt sugallja, ez az illat határozottságot kölcsönöz. A parfüm szívjegyében bontakozik ki a meleg-fűszeres virágillat mahagóni, szegfű és istenien pikáns fahéj képében. Az alapjegyben határozottan férfias, sziporkázó szantál, cédrus és vetiver található, melyek izgalmas és tartós alapot biztosítanak a fűszeres-friss illatjegyeknek.

 

A krómozott, elegáns üveg mára klasszikussá vált, letisztult formája számos parfüm közül könnyen felismerhetővé tette, így a parfümök világában kevésbé járatos férfiak is könnyedén azonosítják a Hugo Boss örökérvényű illatát. Az illat kortalan, kiválóan alkalmas fiatal férfiak első komoly parfümjének és komoly, stílusos férfiak mindennapi ápoltságot nyújtó parfümjévé egyaránt. Az illat közel 20 éves fennállása óta számos új és újabb változatát ismerhettük meg, mégis a Hugo Boss Boss Bottled verhetetlennek bizonyult a jó ízléssel megáldott férfiak által kedvelt parfümjeik között. 

2 helyezettparfum.hu eladási és keresési lista alapján

Paco Rabanne - 1 Million

24 070 Ft-tól

Megnézem

Paco Rabanne - 1 Million
(343 értékelés)

Ellenállhatatlanul pimasz és csábító

  • Fejjegy:citrom, menta, mandarin
  • Szívjegy:rózsa, fűszerek, fahéj
  • Alapjegy:bőr, fás jegyek, ámbra, pacsuli
  • Irányzat:pikáns, vibráló, fűszeres
  • Karakter:pimasz, csábító és trendi

Paco Rabanne hű maradt önmagához és kontrasztos, vibráló stílusához, megalkotva a 2000-es évek legsikeresebb parfüm termékét, a 1 Milliont. A vadnyugat ihlette aranyrúd formájú elegáns üveg tudatos választás volt, a tervező az arany ősidők óta ismert hatására épített, az arany által képviselt hatalom, luxus és gazdagság mellett a tartósság is elcsábítja az embereket. Éppen ezért nehéz ellenállni annak a parfümnek, amely tetőtől talpig aranyba öltözött. Hatalmas sikert hozott Rabanne számára, az erőt sugalló és érzéki parfüm a mai fiatal, pimasz és provokatív nemzedék kifejezőereje a legelképesztőbb összetevők által, így nem csoda, hogy az elmúlt évek legkeresettebb illata lett. Az illat végső harmóniáját a bársonyos bőr illata adja meg.

3 helyezettparfum.hu eladási és keresési lista alapján

Bvlgari - Aqva Bvlgari

30 570 Ft-tól

Megnézem

Bvlgari - Aqva Bvlgari
(147 értékelés)

Mediterrán nyár aromája

  • Fejjegy:petitgrain, narancs, mandarin
  • Szívjegy:hínár, pamutvirág, levendula
  • Alapjegy:pacsuli, cédrus, fás jegyek, ámbra, világi zsálya
  • Irányzat:sportos, aromás, vizes
  • Karakter:sportos, lezser és szabadlelkű

Tekintélyes és időt állóan klasszikus aromás illatköltemény - a 2005-ben megjelent Aqua Pour Homme parfümöt a legnemesebb elem, a víz ihlette. Vizes, nemes és férfias, az Aqua Pour Homme a tenger erejét és szépségét idézi. Az Aqua sorozat a mediterrán nyár izzó és szikrázó hangulatát eleveníti fel, melyben a vizes jegyek aromái a tiszta tengervíz hűsítő és nyugtató hatását nyújtják. Mindezt a már megszokott luxus minőségben, mely kifejezetten a Bvlgari védjegyévé vált.
A Bvlgari azoknak a férfiaknak ajánlja az Aqua Pour Homme használatát, akik fontosnak tartják a nyári kánikulában a stílusos illatosítást és férfiasan karakteres parfümfelhőt, mely diszkréten pulzál a bőrön a legmelegebb napokon is! A parfüm az egyre divatosabb vizes jegyű parfümök egyik mérföldkövének számít.

4 helyezettparfum.hu eladási és keresési lista alapján

Giorgio Armani - Acqua di Gio

11 870 Ft-tól

Megnézem

Giorgio Armani - Acqua di Gio
(374 értékelés)

A szabadság, a szél, és a tenger illata

  • Fejjegy:mandarin, bergamott, jázmin, neroli, citrom
  • Szívjegy:szerecsendió, ciklámen, ibolya, frézia, tengervíz, boróka, jácint
  • Alapjegy:cédrus, tölgymoha, ámbra, pézsma, pacsuli
  • Irányzat:friss, vizes, aromás
  • Karakter:harmonikus, klasszikus, lezser elegancia

A lusta, nyári napok és a felhőtlen szabadság ihlette Giorgio Armani legismertebb illatát, melyet egyszerűen Gio vízének nevezett el (Gio Armani beceneve). Pantelleria szigetén töltött vakációja alatt álmodta meg az Acqua di Gio parfümöt, melyben a legmagasabb minőség a tökéletesen harmonizáló vizes és gyümölcsös jegyekben bontakozik ki. A parfümben a friss illatjegyeket, mint a dinnye és a körte egy-egy csokor édes virággal ötvözték, melytől egyszerre nőies és frissítő hatásúvá vált az illat. A friss gyümölcsös kezdet után, melyben a lédús ananász és a sárgadinnye kapott főszerepet, az abszolút frissítő vodka izgalmas jegye bizsergető akkordot ad a kompozícióhoz. Az illat szíve és lényege az egyszerre csábító ylang-ylang, csábos jácint, ártatlan frézia és a nagyvilági rózsa bűbájos elegye. A Giorgio Armani Acqua di Gio parfüm azóta önálló életre kelt, számos művészt megihletett, utat nyitott a vizes parfümök előtt, megmutatva azt, hogy egy friss illat is lehet roppant érzéki és csábító.

 

5 helyezettparfum.hu eladási és keresési lista alapján

Carolina Herrera - 212 VIP

26 970 Ft-tól

Megnézem

Carolina Herrera - 212 VIP
(111 értékelés)

Rajta vagy a VIP listán?

  • Fejjegy:kaviár, bergamott, bors, gyömbér, marakuja
  • Szívjegy:fűszerek, vodka, gin, menta
  • Alapjegy:ámbra, fás jegyek, bőr
  • Irányzat:fűszeres, érzéki, csábító
  • Karakter:pimaszul szexi, fiatalos és modern

Carolina Herrera imádott városa, New York ihlette a ház legismertebb parfümsorozatát, a 212-t. A 212 VIP maga a megtestesült party-illat! Vibráló, izgató és lehengerlő, egy nagy adag pimaszsággal és még nagyobb sármos felhangokkal.Már a parfüm is egy jókora fricskával nyit, hiszen az illat szíve és lelke a benne lévő vodka jegyétől oly szédítően sziporkázó. A zamatosan gyümölcsös marakuja aromáját a gin oldja fel, melyet elképesztően érzéki fűszeres akkorddal pezsdítettek fel. Az édeskés, ultra erős és domináns alapokat a bőr akkordjának köszönhetjük, melyet nyers fás akkorddokkal vadítottak meg. Kifejezetten exkluzív illattá simulnak össze az összetevők, a legelegánsabb partik kötelező védjegyévé vált. Fiatalos, pimasz, és végetlenül szexi, amellyel az éjszaka királyává válhat bárki.

6 helyezettparfum.hu eladási és keresési lista alapján

Gucci - Guilty

1 770 Ft-tól

Megnézem

Gucci - Guilty
(103 értékelés)

Bűnös vagy nem bűnös?

  • Fejjegy:levendula, citrom
  • Szívjegy:narancsvirág
  • Alapjegy:pacsuli, cédrus, vanília
  • Irányzat:fűszeres, fanyar, elegáns
  • Karakter:domináns, határozott és modern

Bűnös vagy nem bűnös? Az egyik legkreatívabb divatház természetesen bűnös abban, hogy az egyik legkelendőbb férfiparfüm sok-sok hölgyet vitt a csábítás mezejére, hiszen ki tudna ellenállni a Guilty klasszikusan metszett illatának, amelyet a már megszokott Gucci csavarral dobtak fel? A Gucci Guilty-t olyan férfinek tervezték, aki tudja mit akar és meg is szerzi. Egy karizmatikus alfahím, aki igazi mágnesként vonzza a nőket, megjelenítve az illatba rejtett csábítást és vonzerőt.
Roppant izgalmas módon nyúltak az igazán klasszikus, mondhatni jóvágású férfias jegyekhez. A levendula aromás akkordjának jelenléte egy férfi parfümben gyakorlatilag egyet jelent a stílusos és decens stílussal. A Guilty parfüm is a levendula aromája köré építette illatjegyeit. 
Végtelenül letisztult elegancia!

7 helyezettparfum.hu eladási és keresési lista alapján

Chevignon - Best of Chevignon

17 570 Ft-tól

Megnézem

Chevignon - Best of Chevignon
(140 értékelés)

Az amerikai álom megtestesítője

  • Fejjegy:narancs, citrom
  • Szívjegy:banánlevél
  • Alapjegy:bors, cédrus, szantál
  • Irányzat:friss, sportos
  • Karakter:lezser, sportos és természetes

Ki gondolná, hogy a 90-es évek ikonikus illata még napjainkban is hódít? Titka pedig rendkívül egyszerű: frissítő és élénkítő aromáját a gondosan válogatott illatalapanyagok harmonikus összeállása adja. Szinte elsőként alkalmazták parfümben a banánlevél rendkívül zöldes, élénk illatát, mint parfümösszetevőt. Ezáltal egy olyan enyhén földes, természet közeli és natúr illatakkordot kaptak, amely a Best of Chevignon védjegyévé vált. Kifejezetten aromás, élénk illata kifejezetten frissít, hiszen a benne lévő citrusok szinte sziporkázóan robbannak ki az üvegből. A fehérbors pikáns kikacsintás a férfias jellegre, amely harmonikusan ellenpontozza az éteri citrusokat. Kortalan illat, éppen ugyanúgy működhet egy fiatal, ambiciózus fiatalon, mint egy komoly és magabiztos, élettapasztalatokban gazdag férfin.

8 helyezettparfum.hu eladási és keresési lista alapján

Issey Miyake - L'eau D'issey Pour Homme

18 770 Ft-tól

Megnézem

Issey Miyake - L'eau D'issey Pour Homme
(122 értékelés)

A kalandorok illata

  • Fejjegy:bors, ciprus, narancs, yuzu, tárkony, verbéna, zsálya, bergamott
  • Szívjegy:fahéj, szerecsendió, gyöngyvirág, sáfrány, lótusz
  • Alapjegy:vetiver, cédrus, ámbra, pézsma, dohány, szantál
  • Irányzat:fás-vizes-fűszeres
  • Karakter:sportosan elegáns, nagyvárosi nomád

Kevesen tudják Magyarországon, hogy az egyik legnépszerűbb férfi parfüm mögött rejlő név egy igen sikeres.  A parfüm neve, l’Eau d’Issey kiejtve ugyanúgy hangzik, mint a híres homéroszi hős kalandjait megörökítő opusz, Odüsszeia neve franciául. Nem véletlen az egybecsengés, az l’Eau d’Issey valódi szabadlelkületű illat, amelyet semmilyen konvenció, szabály vagy korlát nem tud megfékezni abban, hogy ne szárnyalhasson. Egyszerre van jelen benne a Japán tradicionális aromaterápia, valamint a modern európai olfaktív trend. Az l’Eau d’Issey lelke maga az éltető víz. Bár magában a parfümben nincs jelen aquás-vizes jegy, a vízi növények, aromás gyógyfüvek és a friss citrusok egyvelege olyan érzetet nyújt, mintha frissítő zuhany alól léptünk volna ki. Ennek ellenére a parfüm nem csak nyáron kiváló darab.

9 helyezettparfum.hu eladási és keresési lista alapján

Versace - Eau Fraiche

17 170 Ft-tól

Megnézem

Versace - Eau Fraiche
(94 értékelés)

Olasz dolce vita parfümbe zárva

  • Fejjegy:rózsafa, csillaggyümölcs, kardamom, bergamott, citrom
  • Szívjegy:tárkony, zsálya, bors, cédrus
  • Alapjegy:ámbra, pézsma, sáfrány, szikimórfa,
  • Irányzat:sportos, aromás
  • Karakter:letisztult, lezser és férfias

A Versace tudta, hogyan kell megteremteni a tökéletes latin lover karakterét, aki a nyári melegben a tengerpart mesésen azúrkék partján csábítja a női szíveket. Annak a férfinek, aki szinte királyi luxust szeretne idézni maga körül parfümjével, mely egyszerre friss és tiszta illatú, annak a Versace Man Eau Fraiche a tökéletes választás. A Versace Man Eau Fraiche parfüm a mediterrán nyarat, az olasz fák illatát és a dolce vita érzését nyújtja. A Man Eau Fraiche ismét egy férfiről egy férfinek szól, aki erős és magabiztos, aki szereti a luxust, és meglepően figyel a divat legapróbb rezdüléseire is, ennek ellenére kifejezetten kedveli az elmélyülést. A parfüm fejjegyében szinte kirobban az üvegből a citrusok energikus bombája: citrom, bergamott és rózsafa friss és egyben púderesen karcos illatfelhője szinte a csillogó tenger sós ízét idézi.

10 helyezettparfum.hu eladási és keresési lista alapján

Dolce & Gabbana - The One

22 170 Ft-tól

Megnézem

Dolce & Gabbana - The One
(88 értékelés)

Karizmatikus olasz elegancia

  • Fejjegy:karizmatikus olasz elegancia
  • Szívjegy:gyömbér, narancsvirág, kardamom
  • Alapjegy:dohány, ámbra, cédrus
  • Irányzat:fűszeres, füstös, elegáns, karizmatikus
  • Karakter:klasszikusan elegáns és domináns

Egy olyan igazi jóvágású, klasszikus férfiparfüm, amely kifejezetten a hölgyeknek kíván tetszeni. Felmérték, hogy melyek azok a jegyek, amelyek leginkább megmozgatták a hölgyeket, majd olyan akkordokkal kísérleteztek, amelyek azt a fajta időtálló klasszicizmust sugározzák, amelyek a Dolce & Gabbana férfivonalára oly jellemző. Az egyik legmelegebb, legintimebb akkordot kreálták meg a The One for Men számára, amelyben a pipadohány kesernyés, füstös és rendkívül erőteljes jegye elmerül a végtelenül bársonyos és aranylóan meleg ámbrában. A fejjegybe halmozott, szó szerint érzékeinkre is izgatóan ható frissítő akkordok, mint a citrom, bors és élénkítő menta felvezető nyitányként ébresztik fel orrunkat, majd a szívjegyben lévő friss és légiesen tiszta narancsvirág mediterrán ízeket idéz fel, melyet krémesen fűszerez meg a kardamom.

loader
Facebook Instagram