Bvlgari - Omnia Crystalline eau de toilette parfüm hölgyeknek
Bvlgari - Omnia Crystalline eau de toilette parfüm hölgyeknek
Bvlgari - Omnia Crystalline eau de toilette parfüm hölgyeknek
Bvlgari - Omnia Crystalline eau de toilette parfüm hölgyeknek
53

Kedvencek közé

50% jóváírással
1.5 ml (illatminta)
eau de toilette
970 Ft

40 ml
eau de toilette
+ Ajándék
18 070 Ft

65 ml
eau de toilette
+ Ajándék
23 470 Ft

65 ml teszter
eau de toilette

mi az a teszter?

+ Ajándék
21 270 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Bvlgari - Omnia Crystalline

Megjelenés éve: 2005 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-aqua Összetétel: nashi, bambusz, lótusz virág, balsafa

Omnia Crystalline termék leírása

Minőség, letisztultság, luxus. Talán ez a három jelző jellemzi leginkább a Bvulgari márkát, melynek fő profilja ma is az ékszerkészítés, de a divatház ruha és illatkreációival is maradandót alkot.

Az Albero Morillas által 2005-ben az Omnia kollekció tagjaként megalkotott Crystalline női illat is ezt támasztja alá. A virágos-aqua illatcsaládba tartozó alkotás nőies és tiszta, vizes jegyeket hordoz. A különleges limitált kiadású illat mindennapi viseletre is ajánlott, de különleges alkalmakra is remek választás, leginkább meleg időben.

Az illat egyediségében nagy szerepe van a szokatlan, de annál harmonikusabb illattársításnak. A zamatos körte és az üde alma, valamint az egzotikus Nasi friss jegyei találkoznak a bambusz és a romantikus lótusz akkordjaival. Ezt a kompozíciót teszi teljessé a tölgymoha finomsága és a pézsma érzéki vonala, mely legtovább, de nem tolakodóan érezhető a bőrön.

Az önmagában is szemet gyönyörködtető csomagolást a tiszta, tökéletes kristály látványa ihlette, a letisztult jeges külső egy fagyott jégvirágot idéz.

Illatcsalád: virágos - aqua

Típus: eau de toilette

Összetétel: körte, nasi, alma, bambusz, lótuszvirág, tölgymoha, pézsma, balsafa

Bvlgari márkáról

A Bvlgari család eredete egy kis görög falucskához, Kallarütészhez kötődik. Ez a vidék gazdag történelmi  és mitológiai emlékekben.A család ősei e vidék ezüstművesei közé tartoztak. Sotirio és fiai, Konstantinosz  és Georgisz az 1800-as évek elején már  a szakma mesterei voltak , de a háborús időkben a kilátástalan helyzet miatt először Korfura, majd Olaszországba költöztek, ami, (mint később bebizonyosodott), igen jó ötletnek bizonyult.Először Rómában, majd San Renoban és Nápolyban nyitottak üzletet, majd  Párizsban, Genfben és Monte Carloban  vetették meg lábukat. Az 1900-as évek derekára csodálatos , aprólékosan kidolgozott ékszereik révén már világhírű volt a cég,Ékszereik filozófiáját követve a 90-es évek vége felé  jelentek meg parfümjeik is,  melyek méltó képviselői a Bvlgari névnek.
Minden üvegük egy-egy műalkotás, épp olyan csodálatos, mint az ékszereik,  akár a letisztult Femme-ra, akár az indiai ihletésú Jaipur-ra gondolunk. Bátran állíthatjuk, hogy ez esetben a külcsín legalább akkora értéket képvisel,  mint a belbecs...
A Bvlgari Parfums küldetése, hogy az ékszerészek között a vezető parfümgyártó legyen. Stratégiája, hogy olyan illatokat hozzanak, amelyek „nagy klasszikussá” válnak, és magas szintű forgalmazást élveznek.
Mindezek mellett csak környezetbarát és újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak,  ami manapság nem utolsó szempont.
Vásárlóik egészen biztosan minden szempontból első osztályú terméket mondhatnak magukénak.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Bvlgari - Omnia Crystalline
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Mai garantált ajándékunk

Dolce & Gabbana - Light Blue Sun női és Light Blue Sun férfi illatminta

loader
A termék a kosarába került
Facebook