Guerlain L' Homme Ideal (eau de parfum) (2022) eau de parfum - uraknak Újdonság

(1 értékelés)

Kedvencek közé

Guerlain L' Homme Ideal (eau de parfum) (2022)

eau de parfum uraknak

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(1 értékelés)

100 ml
eau de parfum
+ Ajándék
40 870 Ft Utolsó darab

Parfüm jellemzői - Guerlain - L' Homme Ideal (eau de parfum) (2022)

Megjelenés éve: 2022 Típus: eau de parfum
Összetétel: mandula, cseresznye, kakukkfű, rozmaring, levendula, vanília, bőr, tömjén, tonka,
Megjelenés éve: 2022
Típus: eau de parfum
 
Összetétel: mandula, cseresznye, kakukkfű, rozmaring, levendula, vanília, bőr, tömjén, tonka,

Guerlain márkáról

A francia Guerlain parfümcsalád az 1820-as évek végén alapított manufaktúraként működő, kicsiny üzletből nőtte ki magát a parfümvilág egyik legmeghatározóbb márkájává. A közel két évszázados múltnak és tapasztalatoknak köszönhetően elsajátították a parfümkészítés minden finom részletét. Történelmi alakok sora vásárolta a Guerlain illatokat, III. Napóleon, Sisi hercegnő, de az Orosz Birodalom gazdagabb rétegei is öregbítették a cég jóhírét. Mindez és a világ minden tájáról érkező gondosan válogatott alapanyagok járultak hozzá ahhoz, hogy a Guerlain parfümök egyet jelentsenek a kifinomult eleganciával, az előkelő élettel és a felsőbb rétegre jellemző ízlésvilággal. A tökéletes termék és technológiai ismeret, a folyamatos fejlődés és az időtálló minőségre való törekvést jellemezte és jellemzi mai napig a francia gyökerű márkát.

Számtalan olyan illatcsalád született már az előző évezred elején is, amelyek a mai napig töretlenül népszerűek. A nagymúltú Guerlain alkotásai napjainkig komoly hatást gyakorolnak az illatszer-trendekre többek között olyan illatokkal, mint a Jicky , a Shalimar valamint a Vétiver.

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram