Férfi La Perla parfüm

La Perla, a fehérneműk és az illatok finom összhangja
 

Ada Masotti olasz fűzőkészítő mester nevéhez köthető a napjainkra világszerte ismert olasz fehérnemű, fürdőruha és kiegészítőket, többek között illatkompozíciókat gyártó és forgalmazó, londoni székhelyű divatcég, a La Perla megalapítása. 1954-et írtak ekkor. 1960-ban az ügyes és kreatív művész bővítette termékpalettáját és egy komplett fehérneműkollekcióval lepte meg vásárlóit. A finom szálú, különleges csipkék, a hagyományos olasz varrási technikák és a cégre jellemző klasszikus mintákkal készült fehérneműk gyorsan népszerűek lettek a vásárlók körében. A hetvenes években a kínálatba fürdőruhák is bekerültek és bombaként robbant be a divatvilágba a hölgyek egyik kedvenc ruhadarabja, az azóta is igen népszerű háromszög bikinifelső.

A La Perla első női illatkompozíciója La Perla Parfume néven került forgalomba 1986-ban. A női test kontúrjaira hajazó alkotás a csábítás elixírjeként tökéletesen beleillet a 80-as évek illattrendjébe, a fűszeres rózsákkal, borostyánnal és benzoinnal átitatott kompozíció nagy sikert aratott. A La Perla gondozásában megjelent illatok között az egyik legnépszerűbb a 2021-es kiadású La Perla Signature, mely egy virágos illat nőknek. Az illat alkotója Louise Turner parfümőr. A nyitányban az ibolya levelek, a mandarin és a narancs aromái a meghatározóak, míg a szívjegyben a jázmin sambac és a nektarin dominál. A szép lezárást a fás jegyek, és a vetiver adják. A csomagoláson szolidan és stílusosan visszaköszön a La Perla cég fő termékcsoportjára, a fehérneműkre utaló, a palack nyakán található csillogó fekete grosgrain gallér és a fehér gyöngyháztető.

A neves divatcég, a La Perla gondozásában kiadott illatok száma napjainkra már ötven felett jár, melyek létrehozásában a világ legnevesebb parfümőrei vesznek részt.

loader
Facebook Instagram