Férfi Porsche Design parfüm

Porshe Design, kiegészítők luxusminőségben
 

A legújabb műszaki újításokra kiemelt figyelmet fordító Porsche Design Group 1972-ben alakult és világszerte ismert cég. Vezető luxusmárkaként kiváló minőségben kínálja a legmodernebb férfidivat és egyéb kiegészítőket. A siker titka az időtlen, letisztult designban, mely ötvözi a hagyományos kivitelezést a kortárs technológiával, valamint a funkcionalitásban rejlik.

2008-ban a termékpaletta bővült és piacra került a gyönyörű, vízkék, fémes, a cégre jellemző időtálló design-al bíró csomagolásba zárt illat, a Porsche DesignEssence. A letisztult, aromás férfiillat megalkotásánál a neves cég biztosra ment és két igen jónevű parfümőrt, Bruno Jovanovic-t és Anne Flipo -t kérte fel az illat megalkotására. A férfias kompozíció indításban a boróka és az áfonya jegyei dominálnak, a szívjegyben az aromás fenyő, a paprika és a fűszeres koriander jelenik meg.  A lezárás egyszerű, izgalmas és férfias, a tömjén és a pacsuli a meghatározó jegyek. Érdemes megemlíteni a szintén igen keresett kompozíciót a 2012-ben üzletekbe kerülő Porsche Titan-t, mely egy fás-aromás illat és szintén nagy sikert hozott a neves luxuscégnek. A fiatalos és friss Titan kezdésében a menta, a grapefruit és a fekete bors izgalmas hármasa van jelen. A szívjegyben a bazsalikom, a levendula és a muskátli aromáinak játéka bontakozik ki. A harmonikus lezárást a virginiai cédrus, az érzéki pézsma, valamint a borostyán jegyeinek fúziója adja.

Minőség, stílus és design, leginkább talán ez a három kulcsszó jellemzi a sikeres vállalkozást a Porshe Design-t, mely napjainkra közel 20 sikeres illatkompozíciót jegyez.

 

 

loader
Facebook Instagram