Celine Dion

 

A világ minden szegletében ismerősen cseng a kanadai születésű, csodálatos énekhanggal bíró Celine Dion neve. A nagyívű énekesnő szülei vállalkozása által már kora gyermekkorától gyakran állt színpadon, de az igazi ismertséget az hozta meg számára, amikor Svájc képviseletében megnyerte 1988-ban az Euroviziós Dalfesztivált.

A későbbi férjéhez, René Angeli-hez fűződő, annak haláláig tartó, felemelő szerelem hatására, a korábban sokat nélkülöző és önbizalom hiánytól szenvedő énekesnő teljesen kinyílt. Férje irányítása mellett a következő években sikert-sikerre halmozott. A francia és angol nyelvű albumok milliós eladása mellett, díjak sora koronázta meg közös munkájukat.

A parfümpiacra belépő Celine kiváló üzleti érzékét mutatja az énekesnő egyik legnépszerűbb illatának, a „Celine” megjelenésének időzítése. Ezen a napon, 2003. március 25-én jelent meg ugyanis, a régóta várt One Heart album is.

A nőies, többek között a vörös cseresznye, az illatos virágok és a borostyán jegyeit hordozó illat 2004-ben elnyerte az Év Női Illatának járó díjat.

A későbbiekben a legnevesebb illatőrök közreműködésével, szépen megkomponált, elegáns és nőies, azóta ikonikussá vált illatok készültek. Ilyen többek között a Notes, a Belong és a modern, virágos Signature.

Az adományozásban rendre élenjáró énekesnő elegáns stílusa és kedves természete milliók csodálatát vívta ki világszerte, akik szívesen választják a Celine Dion nevével fémjelezett illatkreációk és kiegészítők valamelyikét.  

 

 

loader
Facebook Instagram