Férfi James Bond parfüm

A “License to kill” mellett James Bond többi lehengerlő illait 2012 óta gyártja, az EON productions és a Procter & Gamble közösen. Az újabb James Bond mozifilm bemutatójával egyidőben újabb parfümöt készítettek, amelynek különleges aromájú illata visszarepít bennünket a 60-as évekbe. Az új illat, A James Bond 007 épp 50. Évfordulóját ünnepli és a 23. James Bond filmet, a Skyfall-t 2012-ben mutatták be.

James Bond titokzatos egyéniségeknek
A James Bond parfümöt érett, megfontolt, magabiztos férfiaknak készült illat friss almából, kardamámból, szantálfából, levendulából, vanília-aromából, markáns keveréke a páfránynak és a mohának, ami jellegzetessé teszi az új kollekciót. A James Bond 007-et az EON Productions-zel és a Givaudan parfümházzal közösen készült. Megjelenésében is erőt kölcsönöz: robosztus, sötét zöld színű üvege durva, hálós felületű. Ez is a megközelíthetetlenséget és a titkozatosságot tükrözi. Gyűrű formájú kupakját a brit kémek ihlették.

Az illat nem képviseli a népszerű ügynök szerepére választott szereplőket, hanem inkább Bond világának fogalmi bemutatására épül. A kampányt az a Greg Williams tervezte, aki az utolsó 5 Bond filmet is.

 

loader
Facebook Instagram