James Bond - Ocean Royale eau de toilette parfüm uraknak
8

Kedvencek közé

30 ml
eau de toilette
+ Ajándék
7 570 Ft

50 ml
eau de toilette
+ Ajándék
9 070 Ft

75 ml
eau de toilette
+ Ajándék
10 270 Ft

Parfüm jellemzői - James Bond - Ocean Royale

Megjelenés éve: 2013 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás-aquás Összetétel: ánizs, lime, tengervíz, írisz, teakfa, cédrus, guajakfa kávé

Férfi James Bond parfüm

A “License to kill” mellett James Bond többi lehengerlő illait 2012 óta gyártja, az EON productions és a Procter & Gamble közösen. Az újabb James Bond mozifilm bemutatójával egyidőben újabb parfümöt készítettek, amelynek különleges aromájú illata visszarepít bennünket a 60-as évekbe. Az új illat, A James Bond 007 épp 50. Évfordulóját ünnepli és a 23. James Bond filmet, a Skyfall-t 2012-ben mutatták be.

James Bond titokzatos egyéniségeknek
A James Bond parfümöt érett, megfontolt, magabiztos férfiaknak készült illat friss almából, kardamámból, szantálfából, levendulából, vanília-aromából, markáns keveréke a páfránynak és a mohának, ami jellegzetessé teszi az új kollekciót. A James Bond 007-et az EON Productions-zel és a Givaudan parfümházzal közösen készült. Megjelenésében is erőt kölcsönöz: robosztus, sötét zöld színű üvege durva, hálós felületű. Ez is a megközelíthetetlenséget és a titkozatosságot tükrözi. Gyűrű formájú kupakját a brit kémek ihlették.

Az illat nem képviseli a népszerű ügynök szerepére választott szereplőket, hanem inkább Bond világának fogalmi bemutatására épül. A kampányt az a Greg Williams tervezte, aki az utolsó 5 Bond filmet is.

 

Vélemény írása

Vélemény írása a
James Bond - Ocean Royale
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram