Férfi Nikos parfüm

A Görögországban született Nikosz Apostolopulosz egyedi és szabad látásmóddal bíró, aktív jelenléte a művészetek több ágában is, nagy hatással van a világ divatjára.

A párizsi Sorbonne-on a nemzetközi jogból doktoráló és államtudományi diplomát szerző, magasan kvalifikált fiatalember érdeklődése a művészetek felé korán megmutatkozott. Önkifejezését leginkább a divattervezésben tudta megélni és Nikos márkanév alatt létrehozta saját divatcégét.

Az ókori görög mitológia és a Gianni Versace művészete iránti nyílt rajongás ihlette első, férfi alsónemű kollekciójának bemutatását 1985-ben. A termékpaletta később női fürdőruhákkal, valamint sportruházattal bővült ki. Korhű színházi, operai jelmezei a szakmán belül nagy elismerést váltottak ki a megosztó, erotikus jelmezeiről is ismert művésznek.

Az excentrikus designer 1994-ben új területre lépett, megalkotva első illatkompozícióját, a Sculpture Femme-t. A gyönyörű, jégcsapot formáló üvegbe zárt orientális-virágos kompozíció hamar népszerűvé vált a hölgyek körében. A különleges illat egy év múlva méltó párt kapott, a férfiak részére komponált Sculpture Homme napjainkig igen népszerű a férfiak körében. Szintén nagy sikert aratott a 2004-ben megjelenő Nikos by Nikos férfiillat. Az érzéki, fűszeres, maszkulin illatot, egyedi formájú, bordó üvegbe zárták az alkotók.

Minden, a tervező kezeiből kikerülő illatkompozíció, valamint azok csomagolása is, hűen tükrözik a művésznek a szépség és az ókori görög világ iránti rajongását.

loader
Facebook Instagram