Női Stella McCartney parfüm

  Stella Londonban született 1971-ben, a híres ex-Beatle Paul McCartney valamint a neves rock and roll fotográfus Linda McCartney gyermekeként, amely ugyan elõnyös háttér lehet bárki számára, de Stella azóta többször is bizonyított, igenis biztos helye van a divatszakmában.

 Már egészen fiatalon a divat bűvkörébe került, 12 évesen már zakókat tervezett, és alig három év múlva pedig sikerült bekerülni segédnek a mester, Christian Lacroix műhelyébe. Ezt követõen az igazi áttörés 1997-ben történt Stella karrierjében, ugyanis ekkor kérték fel a francia luxus divatház, a Chloé vezetõ tervezõjének. 2001-ben már saját nevével fémjelzett kollekciót mutathatott be Párizsban, a Gucci csoport támogatásával, ready-to-wear kollekciója mellett kiegészítõket, napszemüvegeket és „Stella” névre keresztelt parfümöt is piacra dobott az ezt követõ években.

 A tervezõnõ a kortárs építészet mellett a képzõmûvészetet is szemmel követi, sőt alkalmanként beépíti kollekcióiba is, 2002-ben az angol festõmûvésszel Gary Hume-el, valamint David Remfry-vel, 2006-ban pedig az amerikai Jeff Koon-nal mûködött együtt és használta fel nyomataikat aktuális kollekcióiban. Első parfümjének, népszerűségén felbuzdulva, McCartney több illatot is piacra dobott az elmúlt években, többek között a különleges dizájnú Stella Sheer és a Stella in two Peony illatokat.
loader
Facebook Instagram