Női Swarovski parfüm

Swarovski világhírű a gyönyörű kristály alkotásaival és luxus ékszerdíszítésével. Az 1895-ben alapított társaságot Armand Kosman és Franz Weis befektetők hozták létre, egy tehetséges üvegvágó, Daniel Swarovski (született: Daniel Swartz) által kifejlesztett szabadalmaztatott kristályvágási folyamatot használják fel. Miután Tirolban (Ausztria) és Wattensben (Ausztria) megtalálta a megfelelő vízi villamos energiát, a Swarovski márka több, mint egy évszázada szépséget és örömet ad a világnak, lenyűgözően csillogó kristály alkotásaival. A Swarovski cég kínálata az idők folyamán kibővült és nemcsak luxus kristály otthoni cikkeket és ékszereket tartalmazott, hanem precíziós eszközöket és közúti biztonsági termékeket is.

Swarovski, csillogj úgy, mint egy igazi kristály

A Swarovski kristályok az évek során népszerű választás volt a gyönyörűen díszített parfümös üvegek számára. Az első Swarovski márkanevű, "Aura" nevű parfümöt 2012-ben mutatták be.

A lichi gyümölcsös illatát vegyíti a rózsa lenyűgöző eleganciájával. Tubarózsa, ami a nőiességet jelképezi, a rózsaszín bors csiklandozza a képzeletet, az alapjegyekből, borostyánnal és fehér pézsmával együtt.

A Swarovski Edition illathoz ezt a virágos-gyümölcsös kompozíciót Sonia Constant parfümőr készítette. Klementin és vörös ribizli lekvárral indul, amelyektől elképesztően gyümölcsös illata lesz. A virágos szív vadvirággal és gardéniával virágzik. A fehér pézsma és a cédrus keverkéke teszi az ilaltot különlegessé.

loader
Facebook Instagram