Alfred Sung Pure eau de parfum - hölgyeknek

(7 értékelés)
2

Kedvencek közé

Alfred Sung Pure

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

2

Kedvencek közé


(7 értékelés)

100 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Alfred Sung - Pure

Megjelenés éve: 1997 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-zöld Összetétel: orchidea, liliom, bazsarózsa, ámbra., fahéj, musk, szantál
Megjelenés éve: 1997
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-zöld
Összetétel: orchidea, liliom, bazsarózsa, ámbra., fahéj, musk, szantál

Alfred Sung márkáról

 1995-ben jelent meg Alfred Sung első parfümje a Pure, amely az óta is nők millióinak kedvence. Alfred Sung, a különc kanadai designer első kollekciója 1981-ben jelent meg. Egy év múlva már el is indult Sung üzletlánca az Egyesült Államokban. Alfred Sungot 1983- ban már a „divat kanadai királyá”-nak címzi az egyik legolvasottabb divatlap.

  Alfred Sung ruhái kényelmesek, egyediek és mégis hordhatóak, és olyan sikeressé tették a japán szülőktől származó Sungot, hogy 1986 óta már a tőzsdén is jegyzik a céget. Mára már nem csak kényelmes női ruhák fűződnek a nevéhez, hanem férfi, illetve alkalmi és esküvői ruhák designerévé is vált Alfred Sung. Parfümök, órák, szemüvegek is forgalomba kerülnek a nevével fémjelezve.

 Egyik legismertebb parfümje a Pure, amely Sung filozófiáját tükrözve, elegánsan könnyed és friss. A kellemes orchideák és tangerin üde és természetközeli illatot kölcsönöznek ennek a parfümnek.
Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram