Antonio Banderas The Icon Elixir eau de parfum - uraknak

(4 értékelés)

Kedvencek közé

Antonio Banderas The Icon Elixir

eau de parfum uraknak

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kedvencek közé


(4 értékelés)

100 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Antonio Banderas - The Icon Elixir

Megjelenés éve: 2023 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: aromás-fűszeres Összetétel: citrusfélék, kardamom, gyömbér, fűszerek, tengervíz, só, levendula, mósusz, fás jegyek
Megjelenés éve: 2023
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: aromás-fűszeres
Összetétel: citrusfélék, kardamom, gyömbér, fűszerek, tengervíz, só, levendula, mósusz, fás jegyek

Antonio Banderas márkáról

Antonio Banderas parfümjei a vad érzékiség és a forró, vibráló mediterrán életstílus szimbólumai. Banderas a Zorro, a Philadelphia, a Desperados, az Evita és a Shrek-ben játszott szerepeivel került a filmipar élvonalába, de a siker nem jött egy könnyen számára: az eredetileg futbalistának készülő Antonio 19 évesen kezdett foglalkozni a színészettel, ám kezdeti munkáival nem aratott nagy sikereket. Az áttörést az Atame című filme jelentette és Banderas 1993-tól már Hollywoodba költözik, ahol filmről filmre hódította meg a női nézők szívét. 1997 óta kerülnek forgalomba a nevével fémjelzett parfümök.

A déliesen könnyed, virágos illatú Diavolo Banderas egyik személyes kedvence. A Spirit a citrusok frisseségét és a virágok mámorító illatát ötvözi egy parfümbe. Antonio Banderas Mediterraneoja igazi latin mentalitást kölcsönöz viselőjének, az Antonio pedig Banderas személyének megjelenése parfüm formájában: elegáns, karizmatikus és ellenállhatatlanul férfias.

A Queen of Seduction hiteles és mégis kiszámíthatatlan, ezt az illatot a csábítás királynőinek alkották meg. Bergamot, ribizli, kókusztej, rózsa, jázmin és ylang-ylang őrült, vad keveréke jellemzi az illatot. A Secret illat sem lóghat ki a sorból. A gardénia és a narancsvirág harmonikusan keveredik a feketeribizlivel. Pacsuli és a vanília illatokat egyesítve létrejön az ellenállhatatlan csábító egyedi jellege.

Mai garantált ajándékunk

LIMITÁLT KIADÁSÚ KÖNYVRITKASÁG!

loader
Facebook Instagram