Azzaro Visit eau de parfum - hölgyeknek Kifutó

(14 értékelés)
Azzaro - Visit eau de parfum parfüm hölgyeknek
7

Kedvencek közé

Azzaro Visit

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kifutó

7

Kedvencek közé


(14 értékelés)

75 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Azzaro - Visit

Megjelenés éve: 2004 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás Összetétel: rózsa, jázmin, cédrus tonka, ámbra
Megjelenés éve: 2004
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás
Összetétel: rózsa, jázmin, cédrus tonka, ámbra

Visit termék leírása

Egy évvel a férfi Visit megjelenése után az Azzaro 2002-ben bemutatta a Visit női változatát, amely piros estélyi ruhában jelent meg. A kompozíció szívjegyében két virág olvad egybe, a rózsa és a jázmin, amely így egy klasszikus mixet alkot. A finom virágos szenvedélyt intenzív fás jegyek követik, amelyet a meleg és titokzatos pézsma és borostyán illatjegyek tesznek teljessé. A fejjegyben megtalálható a narancs levél és a bors. A szívjegyben felfedezhetjük a bolgár rózsát, a jázmint, és a cédrust. Az alapjegyben pedig a pézsma, a benzoin, a tonkabab, és az ámbra zárja az illatot. A parfümöt Domitille Michalon és Olivier Polge hozta létre 2004-ben.

Azzaro márkáról

Loris Azzaro olasz szülők gyermekeként Tunéziában látta meg a napvilágot 1933-ban. A Tuniszban olasz és francia nyelvet oktató törekvő fiatal később felesége társaságában Párizsba költözött. A szerelem komoly inspirációt hozott számára, Michelle-re múzsaként tekintett és szép kiegészítőket kezdett tervezni számára. Jellegzetes, kivágott körökkel megalkotott ruhakölteményeivel először 1968-ban lépett a kifutóra a saját formavilággal, jó esztétikai érzékkel bíró designer. Ezt követően az Azzaro divatház pályájának íve magasan ívelt felfelé.

1975-ben kiadták első illatkreációjukat, a Couture-t, amelyet az akkor népszerű divatirányzatok ihlettek. Az 1978-as év újabb sikert hozott, megjelent a divatcég egyik legnagyobb klasszikusa, a Pour Homme. A karizmatikus, férfias illatot saját személyisége ihlette. A könnyű, friss, mediterrán Eau Belle kiadását követően 1996-ban piacra került az Azzaro divatház máig legnépszerűbb parfümje a Chrome, melyet számos szépen megkomponált női és férfi illat követett.

„ Az élet egy soha véget nem érő nyár…”- vallja a sokoldalú és termékeny tervező, aki művészetével, egyedi stílusával napjainkig számos időtálló ruha és illatkreációval inspirálja, kényezteti a világot.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram