Betty Barclay Pure Style (eau de parfum) eau de parfum - hölgyeknek

(4 értékelés)

Kedvencek közé

Betty Barclay Pure Style (eau de parfum)

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kedvencek közé


(4 értékelés)

20 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Betty Barclay - Pure Style (eau de parfum)

Megjelenés éve: 2010 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: frézia, bergamott, gyöngyvirág, barack, jázmin, magnólia, mósusz, cédrus, ámbra
Megjelenés éve: 2010
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos
Összetétel: frézia, bergamott, gyöngyvirág, barack, jázmin, magnólia, mósusz, cédrus, ámbra

Betty Barclay márkáról

 Az USA-ban már a 40-es években is létezett a Betty Barclay teenager kollekció: Minden évben megválasztottak egy Miss Betty Barclayt, aki körbejárta az államokat, saját magán hirdetve a legújabb Betty Barclay kollekciót a tini lányok számára. A new-yorki Garmet-centerben fiatal tervezők egy csoportja dolgozott azon, hogy munkájukkal minden évben lányok millióit kápráztassák el.

 A divatház célcsoportjává az idők folyamán a felnőtt nők lettek, de a Betty Barclay csoport jelszavai továbbra is a minőség a naprakészség, felsőbbrendűség és a tekintély. Egy életmód, amely sikeresen kombinálja össze az üzletet az élvezettel.

Parfümjei is azoknak a modern nőknek szólnak, akiknek fontos a divat és nőiességük sérthetetlensége. Olyan illatok, amelyek érzékiséget keltenek és erőteljes érzelmeket képviselnek. Lépj be egy olyan világba, ahol szabadon álmodozhatsz, és ahol minden kívánságod valóra válik.

A Betty Barclay Fragrances ’Stylish Appearences’ illatkínálata divatos és megjelenését tökéletesítő nőnek szól. Az illatok azonnal megragadják az igazi stílust és tökéletes kiegészítőként párosul tökéletes ruhájukhoz. A Betty Barclay Fragrances ’Timeless Classic’ trilógiájának illatai az utolsó szó a lélegzetelállító eleganciában. Megfogják a modern és magabiztos, felejthetetlen személyiségű nők minden arcát.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram