Betty Barclay Pure Style (eau de parfum) eau de parfum - hölgyeknek

(4 értékelés)

Kedvencek közé

Betty Barclay Pure Style (eau de parfum)

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kedvencek közé


(4 értékelés)

20 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Betty Barclay - Pure Style (eau de parfum)

Megjelenés éve: 2010 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: frézia, bergamott, gyöngyvirág, barack, jázmin, magnólia, mósusz, cédrus, ámbra
Megjelenés éve: 2010
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos
Összetétel: frézia, bergamott, gyöngyvirág, barack, jázmin, magnólia, mósusz, cédrus, ámbra

Betty Barclay márkáról

Betty Barckley

Visszafogott, elegáns nőiesség jellemzi a német Betty Barcley márkát, mely igazi berobbanása a piacra 1955-re datálódik. Ebben az évben a korábbi sikeres futball játékos, a mannheimi német textilvállalkozó Max Berk már Betty Barcley néven mutatta be ruházati kollekcióját.

Egy Betty Barcley néven már ismert, amerikai teenagereknek szánt ruházati márka névhasználati és az európai terjesztési jogait megszerezvén, a korábban Berk néven piacra kerülő kollekcióját, már az új néven bemutatva, Max Berg nagy sikert aratott megfizethető, jó minőségű, esztétikus termékeivel.

A siker gyorsan jött, az első Betty Barclay boltoknak már a nagyobb divat áruházak is biztosítottak helyet 1987-től. 1994-ben a divatcég első illatának is örülhettek a vásárlók, az édes-fűszeres Betty Barclay névre keresztelt női illatot a Mäurer & Wirtz forgalmazta. A hölgyek körében igen kedvelt keleties jegyekkel tűzdelt, nőies kompozíció nyitányában a bergamott, a citrusok, a koriander és a zamatos őszibarack jegyeit üdvözölhetjük. A szívzóna virágesőt hoz, a szegfű, a jázmin, a rózsa valamint a gyöngyvirág akkordjaival. A lezárásban a meleg és meghatározó borostyán, a tömjén, némi cibet, pacsuli és többek között az érzéki pézsma tűnik fel.

A gyönyörű, természetes szépségű modell Gabrielė Sodonytė szerepel egy későbbi, kiemelkedően sikeres kompozíció, az 2022-ben megjelenő Wild Flowers népszerűsítő kampányában. A nyár finom jegyei és a vadvirágok inspirálták az alkotókat a könnyed, természetességet és szabadságot árasztó illat megalkotására. Az illat arra inspirálja a hölgyeket, hogy merjenek önmaguk lenni, szabadon kibontakozni, ahogyan a vadvirágok a mezőn. A kezdésben a friss citrom, rózsaszín bors és a málna frissítő fúziója köszön be. A szívjegyben az illatos jázmin, a rózsa és a bazsarózsa kényezteti érzékeinket, míg a lezárásban a cédrus, a tonkabab valamint a Betty Barclay illataira nagyon jellemző vanília is helyet kap.

A neves német divatmárka napjainkra több mint 40, kellemes, nőies és megfizethető illatkompozíciót jegyez.

Mai garantált ajándékunk
loader
Facebook Instagram