Betty Barclay Tender Love (eau de toilette) eau de toilette - hölgyeknek Újdonság

(0 értékelés)

Kedvencek közé

Betty Barclay Tender Love (eau de toilette)

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(0 értékelés)

20 ml
eau de toilette
+ Ajándék
9 870 Ft

Parfüm jellemzői - Betty Barclay - Tender Love (eau de toilette)

Megjelenés éve: 2020 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: bergamott, mandarin, frézia, jázmin, mósusz, ámbra
Megjelenés éve: 2020
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: bergamott, mandarin, frézia, jázmin, mósusz, ámbra

Betty Barclay márkáról

 Az USA-ban már a 40-es években is létezett a Betty Barclay teenager kollekció: Minden évben megválasztottak egy Miss Betty Barclayt, aki körbejárta az államokat, saját magán hirdetve a legújabb Betty Barclay kollekciót a tini lányok számára. A new-yorki Garmet-centerben fiatal tervezők egy csoportja dolgozott azon, hogy munkájukkal minden évben lányok millióit kápráztassák el.

 A divatház célcsoportjává az idők folyamán a felnőtt nők lettek, de a Betty Barclay csoport jelszavai továbbra is a minőség a naprakészség, felsőbbrendűség és a tekintély. Egy életmód, amely sikeresen kombinálja össze az üzletet az élvezettel.

Parfümjei is azoknak a modern nőknek szólnak, akiknek fontos a divat és nőiességük sérthetetlensége. Olyan illatok, amelyek érzékiséget keltenek és erőteljes érzelmeket képviselnek. Lépj be egy olyan világba, ahol szabadon álmodozhatsz, és ahol minden kívánságod valóra válik.

A Betty Barclay Fragrances ’Stylish Appearences’ illatkínálata divatos és megjelenését tökéletesítő nőnek szól. Az illatok azonnal megragadják az igazi stílust és tökéletes kiegészítőként párosul tökéletes ruhájukhoz. A Betty Barclay Fragrances ’Timeless Classic’ trilógiájának illatai az utolsó szó a lélegzetelállító eleganciában. Megfogják a modern és magabiztos, felejthetetlen személyiségű nők minden arcát.

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram