Blasé Blasé eau de toilette - hölgyeknek

(43 értékelés)
19

Kedvencek közé

Blasé Blasé

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

19

Kedvencek közé


(43 értékelés)

30 ml
eau de toilette
10 670 Ft 355 Ft / ml

50 ml
eau de toilette
11 770 Ft 235 Ft / ml

AKCIÓ
90 ml
eau de toilette AKCIÓ
16 670 Ft | 18% megtakarítás
13 670 Ft
151 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Blasé - Blasé

Megjelenés éve: 1975 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-aldehides Összetétel: aldehidek, jázmin, rózsa, szegfűszeg, t.moha, ámbra, szantál
Megjelenés éve: 1975
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-aldehides
Összetétel: aldehidek, jázmin, rózsa, szegfűszeg, t.moha, ámbra, szantál

Blasé termék leírása

Blasé Eau de Toilette

A Max Factor kozmetikai cég az egyik legismertebb kozmetikai termékeket gyártó és forgalmazó cég a világon. A vásárlók körében igen népszerű céget 1909-ben Max Factor & Company néven alapította Maksymilian Faktorowicz, lengyel kozmetikus. A sminkes és kozmetikai termékek mellett a cég számtalan illatkompozícióval is büszkélkedhet, melyek között kiemelkedő helyet foglal el a nagyon népszerű illatklasszikus a Blasé Eau de Toilette női illat.

Az idők próbáját kiálló virágos-aldehides illatkompozíció igazán nőies, cseppet sem tolakodó. Olyan, akár egy friss, virágos, óceáni fuvallat. A Blasé Eau de Toilette évtizedek óta tökéletes választást jelent a mindennapokban azoknak a hölgyeknek, akik a személyiségüket a választott illat elé helyezve, finom, nőies virágfelhőt álmodtak meg maguk köré.

Az illat összetétele

A Blasé Eau de Toilette kezdése az aldehides jegyek mellett a friss bergamott és az üde piros bogyós gyümölcsök akkordjainak kombójával kényeztet minket. A szívjegyben illatos liliomból, finom rózsából és a bódító jázminból álló virágcsokor szép jegyei egészülnek ki némi fűszerességgel a szegfűszeg által. A lezárásban tölgyfa moha, szantálfa és a selymes borostyán szelídíti meg a szépen megkomponált, harmonikus elixírt.    

Az illat története

Az ikonikus illat 1975-ben került a polcokra. A kompozíciót az elismert parfümőr Jean-Louis Sieuzac jegyzi. A számtalan illatkampányt megélő Blasé parfüm változatához 1977-ben nagyszabású reklámkampányt terveztek, melyhez az akkor nagyon foglalkoztatott, gyönyörű angol színésznőt, a Tövismadarak sztárját Rachel Ward-ot kérték fel. A friss, üde és nőies illat kétség kívül kiállta az idők próbáját. Az alkotók a jól bevált áttetsző üvegen és a kék díszítésen az évtizedek alatt keveset változtattak, így az egyszerű, de tetszetős megjelenés is időtállónak bizonyult.

 

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram