Bruno Banani - Made for Women eau de toilette parfüm hölgyeknek
4

Kedvencek közé

20 ml
eau de toilette
+ Ajándék
7 470 Ft

40 ml
eau de toilette
+ Ajándék
8 070 Ft

60 ml
eau de toilette
+ Ajándék
9 270 Ft

Parfüm jellemzői - Bruno Banani - Made for Women

Megjelenés éve: 2010 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: barack, ibolya, írisz, tea, málna, vizes jegyek, ámbra

Made for Women leírása

Made for Women képviseli a hideg önbizalmat, egy olyan vamp nő képét, aki gyilkosan szexi, és humoros. A tüzes, temperamentumos és életvidám nőket célozza az illat, akik nem veszik önmagukat, vagy a csábítás játékát túl komolyan. Az illat kiemeli az egyéniséget, határozottságot és a szexepilt.

A kompozíció virágos - gyümölcsös karakter, egyszerre bájos és játékos. A lédús gyümölcsök, intenzív, a virágok púderes jegye és vízjegy teszi sikeressé a csábítást. Ezt az ultra-nőies illatot a magával ragadó és varázslatos szeder és a zöld tea koktél nyitja meg. A szívjegyben a piros gyümölcsök, a barack, az írisz és az ibolya egy modern keveréke egyesül. Érzéki alapjegyei pedig a vízjegyek, a málna és a meleg ámbra.

Női Bruno Banani parfüm

 Mindig kövesd az orrodat! Bruno Banani parfümjei ideális társa mindazoknak, akik a maguk útját járják. Legyen az szemérmetlenül izgalmas vagy bódítóan csábító: Bruno Banananinak minden szituációra megvan a megfelelő illata, neked pedig a megfelelő orrod.

 Valahogy így lehetne megfogalmazni a német Bruno Banani divatház filozófiáját a parfümökkel kapcsolatban, amelyeket egy sajátos kultusz övez. Persze a Bruno Banani maga is kultikus és emblematikus szereplője a 21.század divatjának. Idológiája, pár szóban megfogalmazva: nonkonformista, antidogmatikus, formabontó és kozmopolita. A különleges alsóneműivel befutó Bruno Banani az egyik legfiatalabb márkanév a piacon: a divatházat 1993-ban alapították.

 Az azóta eltelt másfél évtizedben parfümök, órák, szemüvegek és cipők százai kerültek piacra Bruno Banani nevével fémjelezve. Aki pedig jobban meg szeretné ismerni parfümjeit, annak csak egy tanácsom van: csukja be a szemét, engedje szabadon a fantáziáját és kövesse az orrát!
Vélemény írása

Vélemény írása a
Bruno Banani - Made for Women
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram