Burberry Brit Rhythm eau de toilette - hölgyeknek

(23 értékelés)
9

Kedvencek közé

Burberry Brit Rhythm

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

9

Kedvencek közé


(23 értékelés)

30 ml
eau de toilette

50 ml
eau de toilette
+ Ajándék
37 570 Ft 751 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Burberry - Brit Rhythm

Megjelenés éve: 2014 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma Összetétel: levendula, pink bors, narancsvirág, mósusz, szeder
Megjelenés éve: 2014
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma
Összetétel: levendula, pink bors, narancsvirág, mósusz, szeder

Brit Rhythm termék leírása

Az új Burberry illat "aromás és friss kenti levendulát tartalmaz, amely kulcsszerepet játszik az összetételében, míg a narancs és az írisz ad hozzá egy adag érzékiséget".

Ez az első Burberry illat, amely középpontjában a levendula áll, így a főszerepet kapja a kompozíció összetételében. Az angol levendula sokkal aromásabb, mint a francia, ennek árnyalatai jóval meghatározóbbak a kreációban. Az alkotók és a parfümőrök kívánsága az volt, hogy a tipikus összetevő ezért egyenesen Angliából érkezzen. Ezen kívül az új Burberry parfümnek van egy alapvető paradoxon lényege – konfrontálja a fűszeres összetevőt, mint például a rózsabors és a virágos jegyek. A bazsarózsa aromája az ifjúságot idézi és az új Givaudan molekula hatására olyan érzésünk lehet, mintha  egy bazsarózsaszirom felhőben lebegnénk.

Brit Rhythm parfüm fejjegyében vár ránk az angol levendula, a rózsabors és a neroli, a szívjegy elemei a szeder levél és a narancsvirág kombinálva a szabadalmaztatott, speciális Givaudan nevű molekulával. Az alapjegyben vetiver, pézsma, cédrus és fás jegyek találhatók.

 

Burberry márkáról

A funkcionalitást és a hagyományokat kiválóan ötvöző Burberry céget 1856-ban alapította Thomas Burberry az Egyesült Királyságban. A cég védjegyének számító kockás anyagot, melyet először bélésanyagként alkalmaztak a ruházati termékeiken, az 1920-as évektől láthatjuk a népszerű divatház ruha kollekcióin és kiegészítőin. A múltban textilkészítéssel foglalkozó vállalatnál kezdetekben nem a divat, sokkal inkább a funkció játszotta a legfontosabb szerepet. Több termék gyártása mellett a keresletet ügyesen kiszolgáló, innovatív cég még a brit hadsereg számára is gyártott minőségi, funkcionális ruházatot. Később a kínálati paletta bővült: sí, motoros valamint repülősruházat, majd a sportos vonalakat követő kosztümjeik tették a divatcéget egyre népszerűbbé. Az 1950-es években a Burbbery divatházat az a megtiszteltetés érte, hogy a brit királyi család udvari beszállítója lett, biztosítva a márka pozícióját a legnagyobbak között.


A tradicionális angol cég első illata 1981-ben jelent meg, a Burberrys for Men férfiaknak készült. A sikeres kompozíciót követően a divatcégnek több mint 60 illata látott napvilágot. Romantikustól egészen a sportos vonalig, férfiaknak és hölgyeknek is széles palettán kínálnak szépen megkomponált illatokat. Minden illatkompozíció magán viseli a cég filozófiáját: kiváló minőség, letisztult formák, harmónia és persze a termékeken valamint a csomagolásokon is visszaköszönő Burberry kockák jellemzik napjainkig a nagymúltú divatház termékeit.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram