Cerruti 1881 eau de toilette - hölgyeknek

(56 értékelés)
20

Kedvencek közé

Cerruti 1881

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

20

Kedvencek közé


(56 értékelés)

30 ml
eau de toilette
12 970 Ft 432 Ft / ml

50 ml
eau de toilette
14 970 Ft 299 Ft / ml

100 ml
eau de toilette
20 670 Ft 206 Ft / ml

100 ml teszter
eau de toilette

mi az a teszter?

15 170 Ft 151 Ft / ml

Felhívjuk figyelmét. hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér kartondoboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink 50%-a ezt választja, mert elégedett!

Felhívjuk figyelmét. hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér kartondoboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink 50%-a ezt választja, mert elégedett!


A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Cerruti - 1881

Megjelenés éve: 1995 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos Összetétel: rózsa, mimóza, ibolya, kamilla, galbanum, ámbra, vanilia
Megjelenés éve: 1995
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos
Összetétel: rózsa, mimóza, ibolya, kamilla, galbanum, ámbra, vanilia

1881 termék leírása

A világ divatkultúrának meghatározó szereplői az olasz divatházak, melyek kivétel nélkül minőségi alapanyagokból, stílusos szabással népszerűsítik az olasz divatot. Ezen divatházak egyik neves képviselője a Cerutti divatház. Alapítója, Nino Cerutti sokévnyi a szakmában eltöltött év után 1967-ben nyitotta meg első üzletét Párizsban, letéve névjegyét a divat egyik legnagyobb fellegvárában. A cég azóta is szárnyal, ruházati termékei, kiegészítői és illatkreációi is világhírűek.

A Cerutti 1881 női illat is nagyon szép kompozíció, több évtizede hölgyek sokasága választja magának, korosztálytól függetlenül a romantikus illatot. A virágos illat magában hordozza a 90-es évek határokat feszegető, olykor harsány elemeit, de az alkotóknak ezt a szerkezetet mesteri módon sikerült úgy megszelídíteni, hogy a végeredmény mégis elegáns és ragyogóan nőies lett. Vad, mégis ártatlan és méltóságteljes ez a kortalan kompozíció, mely ünnepélyessé teszi a mindennapokat, de a Cerutti 1881 különleges alkalmakkor is tökéletes választás minden korosztály számára.

 

Az illat összetétele

Az indításban a friss bergamott gyümölcsös jegyei mellett ellenállhatatlan virágeső zúdul ránk. Mimóza, írisz, viola, frézia, jázmin, rózsa, és gyöngyvirág csodálatos illata kényezteti érzékeinket. Kissé lefojtják, megszelídítik a virágörvényt a koriander kissé fűszeres, valamint a kamilla finom tónusai a szívjegyben. Nem kell sokáig várni és megérkezik az ellenállhatatlan virágeső újabb hulláma, melyet a tubarózsa, a narancsvirág, a nárcisz, a muskátli és brazíliai rózsafa jegyei hoznak magukkal. Az alapjegyek, melyeket gazdagon kapunk, szép lezárást, édességet, melegséget és érzékiséget adnak a kompozícióhoz, melyet a vanília, a szantálfa, a borostyán, a pézsma, a cédrus valamint a szantálfa finoman hangolt akkordjai adják.

 

Az illat története

Cerutti 1881

A divatház 1995-ben adta ki az azóta már kultikussá vált, hatalmas sikert arató női illatot, mely azóta is méltóképpen képviseli a divatházat. A szépen megkomponált kompozíciót Clairé Cián készítette el a divatház számára. A Éretti 1881 illatot csodálatosan metszett, lapos üvegbe rejtették, melyet esztétikus, márványos mintázatú kupak zár le. Akár egy lapos kavics a tengerparton, úgy illeszkedik a hölgyek kezébe a formás üveg, mintha mindig ott lett volna.

Cerruti márkáról

Hosszú idő telt el 1881 óta. A jeles dátumhoz egy nagyon fontos divattörténeti esemény kapcsolódik, ekkor alapította meg ugyanis Antonio Cerutti a Cerutti család első textilgyárát Olaszországban.

Unokája, a világhírű Nino Cerutti később, már, mint divattervező csatlakozott be a vállalkozásba. A fiatal és tehetséges designer az ötvenes években számos technológiai újítás mellett arcot, karaktert is adott a textigyártó cégnek. A minőségi, szép vonalú ruhákat tervező Nino 1967-ben Cerutti néven megnyitotta első butikját Párizsban. Alkotásaiban a természetes anyagok bátor használata, valamint az olasz divat stílusos jegyeinek találkozása a franciás laza eleganciával, hamar sikert hozott. A világhírű divatház kreációiban elmosódnak a női és férfi szabásvonalak klasszikus szabályai, mely a divatház által alkotott termékeknek utánozhatatlan, stílusos és egyedi arculatot ad.  

1978-ban a divatcég bővítve termékpalettáját, belépett a parfümpiacra is. A Cerutti első illata, a mára klasszikusnak számító, az alapító után elnevezet Nino Cerutti volt. Az olasz gyökerek elött tiszteleg minden idők egyik legsikeresebb női illata, a finoman csiszolt kőbe zárt, púderszín elixír, a Cerutti 1881 és férfipárja a 1881 Men.

A világhírű Coty céggel karöltve a későbbiekben is számos sikeres illat született, melyek természetes, érzéki illatukkal milliók kedvencei világszerte. 

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram