Chanel No 5. Eau Premiére eau de parfum - hölgyeknek

(144 értékelés)
120

Kedvencek közé

Chanel No 5. Eau Premiére

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

120

Kedvencek közé


(144 értékelés)

35 ml
eau de parfum
34 670 Ft 990 Ft / ml

50 ml
eau de parfum
41 970 Ft 839 Ft / ml

100 ml
eau de parfum

100 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

51 770 Ft 345 Ft / ml

Felhívjuk figyelmét. hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér kartondoboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink 50%-a ezt választja, mert elégedett!

Felhívjuk figyelmét. hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér kartondoboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink 50%-a ezt választja, mert elégedett!


A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Chanel - No 5. Eau Premiére

Megjelenés éve: 2007 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-aldehides Összetétel: rózsa, jázmin, ylang-ylang, neroli
Megjelenés éve: 2007
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-aldehides
Összetétel: rózsa, jázmin, ylang-ylang, neroli

No 5. Eau Premiére termék leírása

Chanel  No 5. Premiére Eau de Parfum

Coco „Gabrielle” Chanel, igazi divatikonikon, akinek hatalmas szerepe volt a mai divat alakulásában. A Franciaország egyik védjegyének számító, egyszerű varrónőből világhírű divattervezővé avanzsált Gabrielle munkássága a mai napig inspirálóan hat tervezők sokaságára. A nevével fémjelzett divatház évtizedek óta a luxus, a stílus és a minőség hármasát kínálja vásárlóinak. Termékpalettája színes, a divatkollekción túl kiegészítők és illatkreációk is jelen vannak a Chanel ház kínálatában.

A No 5. Premiére Eau de Parfum női illat a világ egyik legközkedveltebb és legismertebb illatának a Chanel No 5 Eau de Parfum-nek a modern formába ültetett, virágos interpretációja. Az ikonikus női illat fiatalosabb változata leginkább az elegáns, ragyogóan nőies, letisztult személyiségű hölgyeket szólítja meg. A Chanel No 5. Premiére Eau de Parfum-öt választó hölgyek minden élethelyzetben elegánsak szeretnének lenni, szeretik a klasszikus dolgokat, de lubickolnak a fiatalos életérzésben.

Az illat összetétele

A virágos illat fejjegyei aldehides jegyeket hoznak. Az ylang-ylang és a neroli akkordjai vannak még jelen itt, hatásos indítást adva a kompozíciónak. A szívjegyben az illatos jázmin és a finom rózsa simogató és lágy virágosságot kínálnak. Az illat lezárásában az édes vanília, a selymes szantálfa és a vetiver hármasa ad mélységet, melegséget a nőies kompozíciónak.

Az illat története

Az illatot 2015-ben adták ki. A Chanel No 5. Premiére Eau de Parfum megalkotására a divatház azt a Jacques Polge-t kérte fel, aki az illat ikonikus elődjét a Chanel No 5. Eau de Parfum-öt adta a világnak. Az elképzelés az volt, hogy az eredeti illatot egy fiatalosabb, lágyabb, selymesebb köntösbe bújtatva, egy új generációt is bevonzanak az illatot választók táborába. A "The One That I Want" szlogenre épített kampánysorozathoz a divatház az illat arcának, az akkor a világ első számú topmodelljének számító Gisele Bündchen-t kérte fel. Gisele tökéletes szépsége, elegáns, mégis fiatalos szépsége nagyban hozzájárult a kampány sikeréhez. A divatház által a jövő illatának aposztrofált kompozíció elegáns áttetsző üvegben, a korábbi változatra némileg emlékeztető, letisztult csomagolásban található meg a parfümériák polcain.

 

 

 

Chanel márkáról

A divatvilág valaha élt legbefolyásosabb hölgye Gabrielle Bonheur Chanel, azaz „Coco” Chanel, a Chanel divatház megalapítója. A neves tervezőnő érvényesülni tudott a századforduló utáni időszaknak, akkor jellemzően a férfiak által irányított világában, igazi forradalmat kirobbantva a divatban.

Gabrielle szegény sorból származott és igazi lázadó volt, nem sokat törődve a konvenciókkal. Az akkori arisztokrácia nagy megrökönyödésére rövidre vágatta a haját, barnára süttette a bőrét és nadrágot húzott. Igen hamar követőkre talált, hiszen a nők semmi másra nem vártak, csak egy merész felszabadítóra.

Neki köszönhetik a hölgyek, az elegáns és kényelmes kosztümöket, valamint, hogy eldobhatták a fűzőt. Szintén neki köszönheti a világ a rövid szoknyát, és a minden hölgy gardróbjában nélkülözhetetlen ruhadarabot, a kis fekete ruhát.

Botrányokkal tarkított életének legzseniálisabb ötlete volt, hogy létrehozta a világ első "mesterséges" parfümjét, a No5-öt, amely a mai napig az egyik legünnepeltebb illat maradt, és amellyel forradalmasította a parfümök világát. (Természetesen léteznek "fiatalított" verziói is)

A No5-öt még jónéhány csodás női és férfi parfüm követte, (No19, Cristalle, Coco, Allure, Chance.... és ezek számtalan variációja).

Az 1971-ben elhunyt Gabrielle Bonheur Chanel munkássága egyedülálló és inspiráló, neve és művészete szorosan összefonódik a XX. század divat, valamint illattörténetével.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram