Chopard parfüm

Az 1860-ban Louis-Ulysse Chopard által alapított Chopard luxuscég fő profilja az egész világon ismert, napjainkig a legmagasabb minőségben elkészített órák és a szép formatervezésű ékszerek gyártása.

A genfi székhelyű cég életében az 1970-es évek meghatározónak számítottak, ekkor adták ki a legendás Happy Diamonds kollekciót, mely a vállalat számára a divatos női és ékszerórák gyártásának kezdetét jelentette. A 80-as években a kollekció szép kidolgozással, valamint ékszer díszítéssel egészült ki, és szintén ebben az évtizedben a vállalat három Chopard butikot nyitott meg. Az exkluzív hongkongi, genfi és bécsi üzletek forgalma minden korábbi várakozást felülmúlt.

1992-ben a jó nevű Chopard cég belépett a parfümgyártás izgalmas világába és a neves parfümőr Michel Almairac közreműködésével kiadta az azóta már klasszikusnak számító csodálatos elixírt, a Casmirt. A mennyei gyümölcsös, kissé fűszeres, vaníliás jegyekkel tűzdelt illat a mai napig magával ragadja az érzékeket, elhozza a távol keleti vidékek hangulatát.

A céghez illő. csodálatos, ékszernek tetsző üvegcsében kínált, magával ragadó illat jó alapot teremtett a folytatáshoz. Napjainkra a vásárlók közel 60, a legnevesebb parfümőrök által megálmodott illatkompozíció közül választhatnak, melyek hangulatát, formatervezését és kiadását az alkotók stílszerűen az aktuális ékszerkollekcióikhoz igazítják.

loader
Facebook Instagram