Giorgio Armani - My Way eau de parfum parfüm hölgyeknek
Giorgio Armani - My Way eau de parfum parfüm hölgyeknek
Giorgio Armani - My Way eau de parfum parfüm hölgyeknek
Giorgio Armani - My Way eau de parfum parfüm hölgyeknek
40

Kedvencek közé

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
25 670 Ft

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
30 570 Ft

90 ml
eau de parfum
+ Ajándék
41 370 Ft

30 ml (doboz nélkül - nem teszter)
eau de parfum

mi az a doboz nélkül?

24 970 Ft

90 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

+ Ajándék
37 870 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Giorgio Armani - My Way

Megjelenés éve: 2020 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: narancsvirág, jázmin, tubarózsa, bergamott, cédrus, mósusz, vanília

My Way termék leírása

A szexi, öntudatos nő illata

Az öntudatos nő mindig tudja, mikor minek van itt az ideje. Ezért kerül most sor az őszi parfüm kiválasztására. Tudja, hogy a hidegebb, szürkébb hónapok következnek, amikor kell egy illat, ami kedvezően befolyásolja a hangulatát. A Giorgio A. My Way parfüm pedig pont ilyen. A gyümölcsös narancsvirágos illat egy kis bergamottal egyszerre őszies és vidám hangulatú. Mindemellett megjelenik ebben a virágos-fás illatban a jázmin, a tubarózsa is, amely igazán nőiessé, elegánssá teszi ezt a parfümöt. Idővel megcsillogtatja különleges illatát a cédrusfa is, amelyet a vanília, a fehér pézsma és a virginiai boróka varázsolja egyedivé.

Giorgio Armani márkáról

Armani 1934-ben született az észak-olaszországi Piacenzában.
Apja orvosnak szánta, de igen hamar kiderült, hogy hogy érdeklődése inkább a divat irányába  tart, ezért 2 év után abbahagyta az egyetemet.  Milánóban, az akkori piacvezető olasz La Rinascente áruházban kezdett dolgozni mint kirakatrendező.Tehetsége hamar napvilágra került, először a divat osztály tanácsadója lett, majd egyszerűen megvásárolta az áruház férfidivat részlegét, és elkezdte kiépíteni kapcsolatait a szakmában. 1964-ben Cerrutihoz szegődött, mint divattervező. Sikerei javarészét annak köszönheti, hogy mindig a legkörültekintőbben ügyelt a kiváló minőségre, mind az anyagválasztás, mind pedig a stílus tekintetében. 1975-ben alapította meg saját cégét és ettől kezdve már semmi nem állíthatta meg csúcsra kerülését.

Híres jelmondata: "A stílus fontosabb, mint a divat" Armani parfümjeivel is hű maradt egyedi stílusához. 1982-ben született meg első parfümje, az Armani, a sportosan elegáns klasszikus virágillat , melyet 2 év után egészített ki férfi párjával. 1992-ben indult a Gio, ami már modernebb gyümölcs-virág kompozíció volt, és két dologban is utal Armanira: egyik a jellegzetes, széles vállú kabátjait idéző üveg, és a Gio felirat, mely saját aláírása. Nagy sikert aratott, nem utolsósorban azért is, mert olyan hírességek segédkeztek a reklámban mint pl. Martin Scorsese. Számos parfümje született az évek alatt, jellemző rá hogy majd minden illatot több verzióban is megkomponál. A Giorgio Armani Code például több, mint 20 verzióban létezik, mind férfi, mind női változatban. Exkluzív kollekciója a Prive, jellegzetes formájú csodálatos üvegeivel, mellyel azokat a rajongókat célozta meg, akiknek nem probléma nagyobb összeget áldozni egy-egy különleges illatért.

Néhány "orr" akik a varázslatban segédkeztek:
Annick Menardo, Francis Kurkdijan, Jacques Cavallier, Olivier Polge, Julie Masse, Jean-Claude Ellena, hogy csak a híresebbeket említsük.
Armani a magánéletben félénk és munkamániás,sikerének titka szívós munkájában és klasszikus kollekcióiban rejlik.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Giorgio Armani - My Way
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Mai garantált ajándékunk

Dolce & Gabbana - Light Blue Sun női és Light Blue Sun férfi illatminta

loader
A termék a kosarába került
Facebook