La Prairie Life Threads Platinum eau de parfum - hölgyeknek

(7 értékelés)
5

Kedvencek közé

La Prairie Life Threads Platinum

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

5

Kedvencek közé


(7 értékelés)

50 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - La Prairie - Life Threads Platinum

Megjelenés éve: 2009 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ciprus-virágos Összetétel: ibolyalevél, szilva, rózsa. bőr, jázmin, pacsuli, kardamom
Megjelenés éve: 2009
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ciprus-virágos
Összetétel: ibolyalevél, szilva, rózsa. bőr, jázmin, pacsuli, kardamom

La Prairie márkáról

 A La Praire a svájci Montreaux -ben lévő La Praire klinika büszke örökségét hordozza magában. Ez a szépségklinika az elmúlt 50 évben az öregedés-gátló kozmetikumok fő úttörője volt.
 Habár a La Praire cég többé már nem tartozik a klinikához, de továbbra is a leghatásosabb, és legújabb fejlesztésű bőrápoló termékeit forgalmazza, amik a gyönyörű bőr legféltettebb titkaivá váltak. A La Praire célja az, hogy külsőleg egészen máshogy nézzen ki, mint ahogy azt belülről érezzük, minden termékével erre törekszik.

 A különleges Cellular formulára alapozva a La Praire készítményei a legjobb megoldást nyújtják, kortól és nemtől függetlenül. Különleges minőségű parfümjeik, a viselőjét nemcsak külsőleg fiatalítja meg évekkel, hanem kisugárzásában is fiatalossá teszi.
  1997-ben jelent meg az első parfümjük, Silver Rain néven, ami egyedi külsejével és illatával hamar a nők kedvencévé vált. Új illataik: Midnight Rain - 2008, Life Threads sorozat 2009.
Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram