La Prairie Midnight Rain eau de parfum - hölgyeknek

(47 értékelés)
25

Kedvencek közé

La Prairie Midnight Rain

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

25

Kedvencek közé


(47 értékelés)

50 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - La Prairie - Midnight Rain

Megjelenés éve: 2008 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: guava, mandarin, gránátalma, frézia, liliom, pacsuli,vetiver
Megjelenés éve: 2008
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: guava, mandarin, gránátalma, frézia, liliom, pacsuli,vetiver

Midnight Rain termék leírása

Álljunk meg egy pillanatra, és lélegezzük be az éjszakai eső illatát a Midnight Rain-t. Az illat harmóniáját a balzsamos virágok, a zamatos gyümölcsök és érzéki fás jegyek adják. Ez az illat arra biztat, hogy élvezd az életet, felszabadítja a képzeletet és a bennünk rejlő szenvedélyt. Jelmondata, hogy "ne pazaroljuk az éjszakát alvásra". A kompozíció fejjegyében a gyümölcsök állnak, mint a guava, a mandarin és a gránátalma, illetve a puha tapintású frézia. A szívjegyében egyesül a fehér liliom, az orchidea, a szilva virág és a borostyán virág. Az alapjegyben pedig megtalálható a pacsuli, a vetiver, a kasmír, és a pézsma.

La Prairie márkáról

 A La Praire a svájci Montreaux -ben lévő La Praire klinika büszke örökségét hordozza magában. Ez a szépségklinika az elmúlt 50 évben az öregedés-gátló kozmetikumok fő úttörője volt.
 Habár a La Praire cég többé már nem tartozik a klinikához, de továbbra is a leghatásosabb, és legújabb fejlesztésű bőrápoló termékeit forgalmazza, amik a gyönyörű bőr legféltettebb titkaivá váltak. A La Praire célja az, hogy külsőleg egészen máshogy nézzen ki, mint ahogy azt belülről érezzük, minden termékével erre törekszik.

 A különleges Cellular formulára alapozva a La Praire készítményei a legjobb megoldást nyújtják, kortól és nemtől függetlenül. Különleges minőségű parfümjeik, a viselőjét nemcsak külsőleg fiatalítja meg évekkel, hanem kisugárzásában is fiatalossá teszi.
  1997-ben jelent meg az első parfümjük, Silver Rain néven, ami egyedi külsejével és illatával hamar a nők kedvencévé vált. Új illataik: Midnight Rain - 2008, Life Threads sorozat 2009.
Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram