Alaïa Alaia eau de parfum - hölgyeknek

(0 értékelés)
15

Kedvencek közé

Alaïa Alaia

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

15

Kedvencek közé


(0 értékelés)

50 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Alaïa - Alaia

Megjelenés éve: 2015 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: bőrös Összetétel: hegyi levegő, pink bors, rózsa, frézia, bazsarózsa, ibolya, bőr, mósusz
Megjelenés éve: 2015
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: bőrös
Összetétel: hegyi levegő, pink bors, rózsa, frézia, bazsarózsa, ibolya, bőr, mósusz

Alaïa márkáról

Azzedine Alaia francia divattervező, aki Tunéziából származik, de karrierjét Párizsban alapította. Az 1980-as években hírnevet szerzett az iparban, és az azóta eltelt évtizedekben az ipar erőműve maradt. A márka 2015-ben kezdte el kínálni az illatokat. Ehhez a bizonyos parfümhöz Martin Szekely készítette az eredeti palacktervet. Guinevere Van Seenus az arca a marketing kampány mögött. A Salamagne az évek során a márkaház által gyártott összes illatanyaggal dolgozott.

Marie Salamagne által létrehozott Alaia Blanche keleti virágillat a nő számára, aki némi luxust szeretne adni az életéhez. Elegáns és hívogató, ez a nappali illat egész évben varázsát fejezi ki, örömteli repülést hozva a legszürkebb napokba is. Kezdetben 2015-ben jelent meg, ez a magával ragadó illat annyira sikeresnek bizonyult, hogy ez az új kiadás 2016-ban indult. Meleg virágos jegyzetek maradnak a levegőben, miután kiléptél ezzel a nagyon tartós illattal. Mérsékelt árnyéka arra ösztönzi a körülötted lévőket, hogy közelebb kerüljenek a társaság élvezetéhez. Az illatjegyek összetétele magában foglalja a pézsma, a napjegyeket, a púderes jegyzeteket, a fehér virágokat és a vaníliát. Azzedine Alaia divattervező 2015-ben bővítette üzleti vállalkozásait első illatának kiadásával. Saját nevű illatháza arra összpontosít, hogy a tervező által meglátogatott konkrét desztinációk aromáit életre hívja. Ma a cég fényűző illatkollekciója az egész világon eladható.

Alaia, a parfüm.

Az azonos nevű márka által készített Alaia parfüm 2015-ben jelent meg. Az illatot paprika bazsarózsa virágok és frézia alkotjják. Mellette megjelenik egy állatiasabb tónusú pézsmaillat is. Ezt a parfümöt Marie Salamagne készítette, és az ihletet egy olyan illat létrehozása jelentette, amely a modern nő szellemét testesíti meg.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram