Férfi Aramis parfüm

Aramis, avagy férfias illatok a három testőr nyomában

 

1963-at írtak, amikor a kozmetikai piacon már hírnevet szerzett Estée Lauder kozmetikai cég egy új termékcsaláddal, az Aramis Fragrance and Grooming-al örvendeztette meg az igényes férfiakat. Az Aramis azóta is a neves kozmetikai cég egyik meghatározó pillére, és vezető helyet foglal el a férfi illat- és ápolószerek kategóriájában.

Érdekesség, hogy az Alexander Dumas klasszikus regényének, „A három testőr” egyik karakteréről elnevezett termékcsalád volt az első magas minőségű férfi illat, melyet áruházakban értékesítettek. Az Aramis azóta is megőrizte időtlen és vonzó imázsát, a klasszikus férfiasságot és kifinomultságot testesíti meg.

A termékcsalád minden tagját az örökké divatos, a férfiillatokban klasszikusnak számító fás és fűszeres jegyeket hozza. A világ egyik legnépszerűbb klasszikus férfiillatának számított már a kezdetektől az 1966-ban megjelent Aramis by Aramis, a fás és bőrös jegyekkel tűzdelt, ikonikus férfi illat Bernard Chant parfümőr alkotása.

Az amerikai piacot is meghódító kompozíció az illat nyitányban az aldehidek mellett, a mirha, a lóhere, és a domináns gardénia szép jegyei köszöntenek minket. A szívzóna a pacsuli, a zsálya, a jázmin virágos jegyeit egy csipet kardamom-al színesítve kínálja. A klasszikus lezárásban a bőr, a tölgymoha, az érzéki pézsma, a vetiver, a szantálfa, a borostyán és kókusz akkordjai csendülnek fel.

Az 1994-ben piacra került Havana by Aramis, mely szintén egy borostyános és fűszeres kompozíció szintén nagy sikert aratott a parfümök piacán.

Napjainkra az Aramis égisze alatt közel 40 sikeres illatkompozíció látott napvilágot, melyek egyediek, ízlésesek és időtállók.

 

 

loader
Facebook Instagram