Aramis Black eau de toilette - uraknak

(0 értékelés)
6

Kedvencek közé

Aramis Black

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

6

Kedvencek közé


(0 értékelés)

100 ml
eau de toilette

Parfüm jellemzői - Aramis - Black

Megjelenés éve: 2015 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás Összetétel: elemigyanta, grapefruit, borókabogyó, konyak, fás jegyek, bőr, tömjén, vetiver, tonka
Megjelenés éve: 2015
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás
Összetétel: elemigyanta, grapefruit, borókabogyó, konyak, fás jegyek, bőr, tömjén, vetiver, tonka

Aramis márkáról

Az Aramis-t 1966-ban hozták létre, és kezdetben olyan férfiaknak ajánlották, akik értékelik a hagyományokat és a klasszikusokat. Az Aramis parfümjei világszerte ismertek és keresettek, az Esteé Lauder hálózatán keresztül a világ több mint 50 országában vannak jelen.

A kompozíció fás, éles hangok köré épül, amelyek nagyon erőteljesek és férfiasak. Az Aramis azon kevés kortárs illat egyike, amelyben a jól ismert intenzív bőrjegy könnyen felismerhető.

Az Aramis talán legismertebb, nőknek és férfiaknak egyaránt készülő parfümje az Always, ami gazdag virágos, frissítő citrusos és nyugtató orientális illatával milliók kedvence világszerte. A Life-t a bergamott, a koriander, a borsmenta és az ezeket kiegészítő könnyed fás illatok teszik igazán ellenállhatatlanná. Az 1984-ben megjelent Tuscany kissé csípős, fűszeres parfüm. Illatát a gyömbér, a levendula és friss citrusok kellemes kombinációja adja. A kezdő jegyek füves zöldek és frissek, fahéjjal fűszerezve. A szív fás, pelargóniummal rendelkezik, amelynek intenzív virág-fűszeres aromás illata van. 

Főbb jegyek: artemisia, bergamott, fahéj, gardénia; Középső hangok: pelargonium, pacsuli, vetiver, szantálfa; Alapja: bőr, tölgyfa, borostyán.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram