Balenciaga Skin eau de parfum - hölgyeknek

(0 értékelés)
5

Kedvencek közé

Balenciaga Skin

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

5

Kedvencek közé


(0 értékelés)

75 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Balenciaga - Skin

Megjelenés éve: 2015 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma Összetétel: szója, gyöngyvirág, zöld tea, íriszgyökér, vetiver, ambrette, mályvacukor, kasmírfa, ibolyalevél, bazsarózsa
Megjelenés éve: 2015
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma
Összetétel: szója, gyöngyvirág, zöld tea, íriszgyökér, vetiver, ambrette, mályvacukor, kasmírfa, ibolyalevél, bazsarózsa

Balenciaga márkáról

Sok mindent elmond a Balenciaga szellemiségéről, hogy első parfümüket, a Le Dix-t 1965-ben, nem másról, mint saját műtermük címéről nevezték el. Spontán, ötletes ruhák és kiegészítők: ez a Balenciaga védjegye. A divatházat 1918-ban alapította Cristobal Balenciaga a spanyolországi San Sebastianban.

Nem sokkal később, Madrid és Barcelona meghódítása után, megnyílt a Balenciaga első szalonja Párizsban is, ahol Cristobal Balenciaga, rövid idő alatt, a mesterek mesterévé vált. Nem más, mint Christian Dior állította. Első parfümjük piacra dobása után néhány évvel, a 72 éves Cristobal Balenciaga elhunyt és divatházának irányítását unokaöccsei vették át, akik a Balenciaga hálózatát a Gucci Csoport keretein belül működtetik 2001 óta. Ruhák cipők, parfümök és kiegészítők sora viseli a Balenciaga márkanevet világszerte.

Balenciaga, a klasszikus elegancia

Ez a parfüm, friss virágos és egyedi keleties illatával, magában hordozza Cristobal Balenciaga szellemi örökségét: ami nem más, mint eredetiség és harmónia.

FLORABOTANICA

Ez egy gyönyörű illat. A csomagolás több, mint puszta üveg, ez egy couture tárgy, amely kitölti a FLORABOTANICA élményt. A grafikus fekete-fehér csíkok is Cristobal Balenciaga aláírását, elképzeléseit tükrözik.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram