Benetton Sport eau de toilette - hölgyeknek

(6 értékelés)
8

Kedvencek közé

Benetton Sport

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

8

Kedvencek közé


(6 értékelés)

100 ml
eau de toilette

Parfüm jellemzői - Benetton - Sport

Megjelenés éve: 1999 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-zöld Összetétel: mandarin, bergamot, bazsalikom, cédrus, ámbra, szantál
Megjelenés éve: 1999
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-zöld
Összetétel: mandarin, bergamot, bazsalikom, cédrus, ámbra, szantál

Benetton márkáról

 A Benetton parfümjei éppoly vibrálóan színesek és izgalmasak, mint az általuk tervezett ruhák. A divatházat 1965-ben a 4 Benetton testvér: Luciano, Giuliana, Gilberto és Carlo alapította, akik az akkori korstílushoz igazodva színpompás ruhákat készítettek egyéni, rugalmas és ötletes stílusban.

 A Benetton hamar népszerűvé vált és mára már több mint 120 országban van saját üzletük világszerte és közel 2 milliárd eurós forgalmat bonyolítanak évente. A Benetton divatház igazi olasz ruhákat készít, amiken tisztán látható az itáliai divat legfontosabb értékei: a kényelem, a stílus és a minőség.

 Parfümjei közül legismertebbek a B. United Jeans, amely könnyű és dinamikus illatával ad lendületet viselőjének; a Paradiso Inferno: egy virágos, orientális parfüm a hölgynek és egy fás-fűszeres a férfinak. A 2 unisex parfüm, a Hot és a Cold, bárkit felráznak és pörgésre hangolnak. A Sport parfümök jelszava pedig a Benetton szellemisége maga: 100% akció 100% élvezet.
Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram