Benetton Sport eau de toilette - hölgyeknek

(10 értékelés)
8

Kedvencek közé

Benetton Sport

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

8

Kedvencek közé


(10 értékelés)

100 ml
eau de toilette

Parfüm jellemzői - Benetton - Sport

Megjelenés éve: 1999 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-zöld Összetétel: mandarin, bergamot, bazsalikom, cédrus, ámbra, szantál
Megjelenés éve: 1999
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-zöld
Összetétel: mandarin, bergamot, bazsalikom, cédrus, ámbra, szantál

Benetton márkáról

Benetton

A Benetton egy olasz luxusdivatmárka, melynek története 1965-re nyúlik vissza. Ekkor Luciano Benetton a legambiciózusabb fiútestvér vásárolt egy kötőgépet. Észrevette ugyanis, hogy a színes, kötött ruházati termékek mennyire keresettek és kelendőek a piacon. Munkához láttak és elkészítették az első, színes pulóverkollekciót, melyet a Benetton család akkoriban még egy kerékpár hátsó üléséről értékesített.

A Benetton család 1966-ban már saját üzlettel rendelkezett Bellunóban, de alig három évvel később a csoport egy párizsi üzlettel bővült. 1970-ben már az egész világon ismerték a merész színeiről ismert Benetton márkát.

A nyolcvanas évek még nagyobb ismertséget hozott az olasz divatmárkának, melyhez nagyban hozzájárult az a merész, egyedi és emberközpontú reklámstratégia, mely a termékek népszerűsítése mellett, társadalmi és politikai kérdéseket is felvetett. A leghatásosabb sorozatokat Oliviero Toscani készítette.

A cég népszerűségének megszilárdításához, a kultikus zöld –fehér logó világszintű ismertségéhez kétségkívül nagyban hozzájárult a neves divatcég szerepeltetése a nagy utazó cirkuszban, a Forma 1-ben.

1987-ben a Benetton ismét új területre lépett és kiadta első illatkompozícióját. A Benetton Colors de Benetton (Original) Bernard Ellena alkotása és a borostyános kompozíció, mely a gyümölcsös és virágos aromák gazdag elegye nagy sikert hozott a szépségipar lehetőségeit éppen csak kóstolgató divatháznak.

A sikeres kezdést gyors növekedés követte, a későbbiekben a divatcég számos női és férfi, később gyermekeknek szánt kompozícióval bővítette termékpalettáját.

Az ismert világmárka, mely továbbra is igen elkötelezett a társadalmi kérdéseket illetően napjainkra több, mint 100 illatot jegyez, melyeket világhírű parfümőrök készítenek el a Benetton számára.

 

 

 

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram