Cardex ajándéktáskák

Az igényes parfüm mellé minőségi csomagolás illik. Ezért választottuk mi a Cardex dísztáskákat. A több évtizedes gyártásai tapasztalattal rendelkező gyártó termékei egyaránt illenek az exkluzív és a klasszikus parfümök mellé. A Cardex dísztasakok használatával, a csomagolással sem kell bajlódni.

Cardex parfüm

Ajándékot kapni és adni is nagy öröm, az ajándékozás a szeretet, a tisztelet és a megbecsülés egyik szép kifejezőeszköze. Amikor először találkozunk valakivel, kialakul bennünk egy első benyomás, mely érzést erősen meghatározza a személy külső megjelenése. Nincs ez másként akkor sem, amikor egy nekünk szánt ajándékot előszőr pillantunk meg. A látvány hat ránk, érzéseket kelt bennünk. Többek között ezért is fontos, hogy a választott termék, akár egy, az ajándékozotthoz leginkább illó illatkompozíció, a legszebb csomagolást kapja.

Az üdvözlőkártyák és ajándéktárgyak forgalmazásában is figyelemreméltó helyet elfoglaló, 1991-ben alapított Cardex cég hazánk legmeghatározóbb szereplője a minőségi csomagolás piacának.

A vállalat évtizedek óta fennálló sikerét az alapozta meg, hogy Magyarországon először a Cardex kínált tematikus ajándéktasakokat, melyek nagyban megkönnyítették az ajándékok csomagolását. A termékekhez méretben és mintázatban illő díszcsomagolások kínálata folyamatosan bővül, az innovatív cég tervezői a kiváló minőség fenntartása mellett, színvilágban és a felhasznált papír struktúrában is figyelembe veszik az évszakok és a trendek változásait.

A hosszú évek óta tartó, kreatív munka elismeréseként a Cardex cég megalakulásának 25. évfordulóján második alkalommal is elnyerte az igen rangos szakmai elismerést, a Superbrands-díjat.

loader
Facebook Instagram