Davidoff - Cool Water eau de toilette parfüm hölgyeknek
11

Kedvencek közé

15 ml
eau de toilette AKCIÓ
+ Ajándék
8 470 Ft | 27% megtakarítás
6 170 Ft

30 ml
eau de toilette
+ Ajándék
8 870 Ft

100 ml
eau de toilette
+ Ajándék
11 770 Ft

200 ml
eau de toilette
+ Ajándék
17 170 Ft

Parfüm jellemzői - Davidoff - Cool Water

Megjelenés éve: 1996 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-aqua Összetétel: ózon, ananász, méz, lótusz, dinnye, lilom, szantál

Cool Water leírása

A férfi Cool Water illat piacra kerülése után 10 évvel megalkották a női verziót is. Egy nagyon nyugtató illatról van szó, amely a friss oceáni szellő, a hideg tengeri mélységek és a havas erdei cserjék leheletének érintésére emlékeztet. A parfümöt 1996 - ban Pierre Bourdon alkotta meg.

A Davidoff márkát Zino Davidoff alapította, aki Ukrán származású, akkoriban a svájci Genfben élt. A múlt század elejétől kezdve volt elismert és értékelt Zino Davidoff, akinek a mottója volt, hogy "csak a valódi dolgok hoznak jó érzést az életünkbe", sokan még mindig emlékeznek erre. Zino Davidoff - nak nagy humoérzéke volt, valamint magasan fejlett érzéke az élet szép dolgai iránt. Davidoff sosem vesztette el a szeme elől ezt az utat - az életében mindig csak minőségi dolgokkal vette magát körül. A átlagon felüli sikeres üzletember, Zino Davidoff erősen hitt az egyszerűségben. Az emberek, akik csodálták őt, vagy akik tisztelték, a világ minden részéről érkeztek, hogy osztozzanak a filozófiájában és megvásárolják az elsőosztályú tiszta szivarjait. Ezek az emberek pontosan tudták, hogy mit szeretne közölni Zino Davidoff, mikor azt modta, hogy: "Kevesebb füst és több élvezett alakítja ki az ember szellemét és filozófiáját!" A parfümök nagy játszóterén Davidoff 1984 - től játszik, ahol kipróbálhatjuk a klasszikus Davidoff Cool Water illatot, vagy a hasonló Davidoff Hot Water illatot, mely pokolian illatos és pokoli vörös üvegcsébe van rejtve. A hölgyektől elnézést kérve, de a Davidoff kifejezetten férfi ügy. 

Női Davidoff parfüm

A Zino Davidoff csoport, svájci központtal egy csládi vállalkozás, ami exkluzív órákat, írószereket és bőrből készült termékeket forgalmaz a kifinomult vásárlók részére, a már jól ismert parfümök, szemüvegek és napszemüvegek, konyak és kávékínálat kiegészítéseként. Davidoff elkötelezte magát amellett, hogy a legkifinomultabb alapanyagokból és összetevőkből készíti termékeit az egész világ számára. A tervezéstől, az inspirációtól és a kivitelezéstől kezdve az a cél hogy tökéletes minőségű és megbízható termékeket gyártsanak. Ez mind a Davidoff tökéletességre törekvő filozófiája.

A legkifinomultabb alapanyagok, a legtökéletesebb minőség
A Davidoff termékek a legjobb minőséget, stílust és pozitív életmódot képviselik úgy, mint magát az alapítót, Zino Davidoffot (1906-1994). Művelt, felvilágosult és kifinomult ízlésű Davidoff, a látnok üzletember és lelkes utazó megihlette az egész világot, aki mindig a tökéletesre törekszik. Ő a boldog élet művésze volt, aki az élet apró örömeit is élvezte és ezt megosztotta barátaival is. Szakértelme, kitartása és intuíciója, egyedülálló személyiségével, legendává vált. Ma a Davidoff márka az egész világon jelen van, mint az exkluzivitás egyik legfontosabb mérföldköve. A kiváló minőség és a hitelesség teszi a DAVIDOFF-ot a kozmopolita luxus szinonimájává.

A DAVIDOFF egyedülálló minőségérzetét és az art de vivre örökségét minden egyes DAVIDOFF illat tükrözi. Az első illat bevezetésével 1984-ben a márka az egyik legikonikusabb parfümmárkává vált, beleértve az egyik legsikeresebb illatot:
DAVIDOFF Cool Water- a híres, klasszikus férfiillat, amelyet 1988-ban dobtak piacra. A további illatokat, DAVIDOFF Cool Water Woman, DAVIDOFF Cool Water Woman Sensual Essence, DAVIDOFF Hot Water, DAVIDOFF Adventure, DAVIDOFF Champion, DAVIDOFF The Game and DAVIDOFF Horizon ezután mutatták be a nagyközönségnek.

Davidoff majd száz parfümöt készített és dobott piacra. A legelsőt 1984-ben mutatták be. Davidoff illatok, amiket az alábbi parfümkészítőkkel együtt terveztek: Edouard Flechier, Michel Almairac, Antoine Lie, Aurelien Guichard, Pierre Bourdon, Jerome Di Marino, Nathalie Lorson, Philippe Bousseton, Annick Menardo, Amandine Clerc-Marie, Christophe Raynaud, Veronique Nyberg, Jean Jacques, Benoist Lapouza, Beatrice Piquet, Pierre Wargnye, Francis Kurkdjian, Maïa Lernout, Alienor Massenet, Olivier Pescheux, Julien Rasquinet, Aurélien Guichard, Alain Astori, Francoise Caron, Jacques Huclier, Alexandra Carlin, Pierre-Constantin Guéros, Emilie (Bevierre) Coppermann, Calice Becker, Bernard Ellena, Lucas Sieuzac and Nathalie Feisthauer.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Davidoff - Cool Water
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram