Davidoff - Cool Water eau de toilette parfüm hölgyeknek
10

Kedvencek közé

Akciós
15 ml
eau de toilette
+ Ajándék
7 770 Ft | 30% megtakarítás
5 470 Ft

30 ml
eau de toilette
+ Ajándék
8 470 Ft

50 ml
eau de toilette
+ Ajándék
10 370 Ft

100 ml
eau de toilette
+ Ajándék
10 970 Ft

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja (MPL): 2019.10.24. csütörtök

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja (GLS): 2019.10.24. csütörtök

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt! Késés esetén e-mailben tájékoztatjuk!


Parfüm jellemzői - Davidoff - Cool Water

Megjelenés éve: 1996 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-aqua Összetétel: ózon, ananász, méz, lótusz, dinnye, lilom, szantál

Cool Water leírása

A férfi Cool Water illat piacra kerülése után 10 évvel megalkották a női verziót is. Egy nagyon nyugtató illatról van szó, amely a friss oceáni szellő, a hideg tengeri mélységek és a havas erdei cserjék leheletének érintésére emlékeztet. A parfümöt 1996 - ban Pierre Bourdon alkotta meg.

A Davidoff márkát Zino Davidoff alapította, aki Ukrán származású, akkoriban a svájci Genfben élt. A múlt század elejétől kezdve volt elismert és értékelt Zino Davidoff, akinek a mottója volt, hogy "csak a valódi dolgok hoznak jó érzést az életünkbe", sokan még mindig emlékeznek erre. Zino Davidoff - nak nagy humoérzéke volt, valamint magasan fejlett érzéke az élet szép dolgai iránt. Davidoff sosem vesztette el a szeme elől ezt az utat - az életében mindig csak minőségi dolgokkal vette magát körül. A átlagon felüli sikeres üzletember, Zino Davidoff erősen hitt az egyszerűségben. Az emberek, akik csodálták őt, vagy akik tisztelték, a világ minden részéről érkeztek, hogy osztozzanak a filozófiájában és megvásárolják az elsőosztályú tiszta szivarjait. Ezek az emberek pontosan tudták, hogy mit szeretne közölni Zino Davidoff, mikor azt modta, hogy: "Kevesebb füst és több élvezett alakítja ki az ember szellemét és filozófiáját!" A parfümök nagy játszóterén Davidoff 1984 - től játszik, ahol kipróbálhatjuk a klasszikus Davidoff Cool Water illatot, vagy a hasonló Davidoff Hot Water illatot, mely pokolian illatos és pokoli vörös üvegcsébe van rejtve. A hölgyektől elnézést kérve, de a Davidoff kifejezetten férfi ügy. 

Vélemény írása

Vélemény írása a
Davidoff - Cool Water
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta Minden vásárlónknak parfümminta!
 Nálunk, akár több féléből is válogathat!
(a kép illusztráció)


 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram