Női Ed Hardy - Christian Audigier parfüm

A divattervezőként és vállalkozóként is igen sikeres, francia Christian Audigier-t elsősorban az általa alkotott brand, az Ed Hardy márkanév kapcsán ismerte meg a világ. A formatervezésben és a közgazdaságtanban is kiemelkedően tehetséges fiatalember először divattanácsadóként került közel a szépségiparhoz.

A rock and roll életérzés szeretete és a neves tetováló művész Ed Hardy iránti tisztelete, elsősorban a művész japán ihletésű rajzai ihlették a sikeres Ed Hardy márka létrejöttét. Leginkább ezek a japán ihletésű motívumok díszítették az általa jegyzett alkalmi ruhákat, kötöttáru termékeket, még a kalapokat is.

Az „Ed Hardy Vintage Tattoo Wear” kollekció kiegészítéseként, 2008-ban megjelent a később sikeressé vált, trendi illatpár, az Ed Hardy for Women és Ed Hardy for Men.

A szabadság, a rock and roll életérzés és fiatalos energiák lengik körül a frissítően gyümölcsös, vonzó illatokat, melyek megjelenésükben a ruhakollekció design elemeit idézik. Napjainkra közel 20 kompozíció látott napvilágot, melyeket neves parfümőrök alkottak meg a divatcég számára.

Csodálatos, időtlen képzőművészeti értéket képviselő rajzok, egyediség és egyfajta egészséges lázadás jellemzi az Ed Hardy ruházati és illatkreációkat. Sztárok sokasága, köztük az amerikai popdíva Madonna, az ismert színész Ashton Kucher és az énekes Justin Timberlake is rendszeresen választják a trendi, innovatív divatmárka termékeit.  

loader
Facebook Instagram