Női Frederic Malle parfüm

Napjaink egyik legizgalmasabb parfümgyártó cége a 2000 júniusában megalapított Editions de Parfums Frederic Malle. A kiváló stílusérzékéről és kifinomult ízlésvilágáról híres Frederic Malle által irányított cég különlegessége abban rejlik, hogy a legnagyobb szakértelemmel megalkotott illatkompozíciók elkészítése, az alkotómunka egésze az első lépéstől az utolsóig a cég felügyelete alatt zajlik, beleértve a gyártási folyamatokat, a csomagolás tervezését és még a marketingmunkát is.

Egyedülálló módon, újszerűen értelmezve az alkotói munkát, Frederic Malle korábban az iparágban szerzett kapcsolatait és tapasztalatait felhasználva meginvitálta az általa legjobbnak ítélt kilenc parfümőrt és felkérte az elismert szakembereket új, eredeti parfümök megkomponálására. Munkájukhoz minden anyagi támogatást, szakmai és technikai hátteret biztosított, a legszabadabb kreatív munka, alkotói szabadság érdekében. Az izgalmas közös munka nyomán fantasztikus illatkompozíciók születtek. A parfümőrök munkájának elismeréseként, rendhagyó módon Frederic Malle minden esetben az elkészült kompozíció csomagolására rányomtatta az adott illatot megkomponáló parfümőr nevét.

A szakma által is nagy elismertségnek örvendő tervező az évek során közel 50 különböző illatot bocsájtott forgalomba, mely kompozíciók igazi különlegességnek számítanak a parfümgyártás világában.

 

loader
Facebook Instagram