Givenchy Irresistible (eau de toilette) eau de toilette - hölgyeknek Újdonság

(1 értékelés)

Kedvencek közé

Givenchy Irresistible (eau de toilette)

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(1 értékelés)

80 ml
eau de toilette
+ Ajándék
26 970 Ft Utolsó darab

Parfüm jellemzői - Givenchy - Irresistible (eau de toilette)

Megjelenés éve: 2021 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: rózsavíz, feketeribizli, rózsa, írisz, mósusz, cédrus
Megjelenés éve: 2021
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: rózsavíz, feketeribizli, rózsa, írisz, mósusz, cédrus

Givenchy márkáról

”Az elegancia titka, hogy az ember önmagát adja a megjelenésével.” Huber de Givenchy szavai ezek. A stílus, a modern, elegancia és a finom nőiesség jelenik meg az 1952-ben Párizsban alapított divatház minden egyes darabján. A máig sikeres divatház egyik leghíresebb ügyfele kétségkívül a bájos, amerikai színésznő Audrey Hepburn volt, aki Huber de Givenchy segítségével a divatház meghatározó arca és kora egyik meghatározó divatikonja lett. Az évtizedek során hírességek sora, Elizabeth Taylor, Grace monacói hercegnő és Jacqueline Kennedy is szívesen választotta a mester alkotásait, akinek hatalmas szerepe volt abban, hogy Párizs 1950 után a divatvilág középpontja lett. Fiatal hírességek, mint például Liv Tyler és Justin Timberlake is szívesen választják a divatház pompás, innovatív termékeit.

1957 -től csodálatos, azóta illatklasszikusokká vált kompozíciók is gazdagították a Givenchy-ház palettáját. A Le de Givenchy és az Audrey Hepburn-nek dedikált L'Interdit sikere osztatlan volt. Termékeny évek következtek. Számos nőknek és férfiaknak szánt Givenchy illatkreáció került piacra: a modern nőknek dedikált Givenchy III, a zabolátlan, életörömöt kínáló Eau de Givenchy, vagy akár a misztikus, csodaszép kompozíció, a díjnyertes csomagolást kapó Ysatis. A 90-es évektől további átütő, azóta klasszikussá váló illatok kényeztetik érzékeinket.  A ragyogó Amarige, és az elragadóan nőies, Organza, ahogy a férfiaknak szánt Givenchy Pour Homme is, a mai napig Givenchy-ház legnépszerűbb illatai.

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram