Guess Effect eau de toilette - uraknak

(1 értékelés)

Kedvencek közé

Guess Effect

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Kedvencek közé


(1 értékelés)

100 ml
eau de toilette
15 870 Ft 158 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Guess - Effect

Megjelenés éve: 2021 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás-aromás Összetétel: ananász, csillagánizs, grapefruit, mandarin, muskotályzsálya, rozmaring, ibolyalevél, mósusz, ambroxan, vaníia, guajakfa, szantál
Megjelenés éve: 2021
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás-aromás
Összetétel: ananász, csillagánizs, grapefruit, mandarin, muskotályzsálya, rozmaring, ibolyalevél, mósusz, ambroxan, vaníia, guajakfa, szantál

Guess márkáról

A Guess immár négy évtizede a divat és az álmok megtestesítője. A kezdetben is már minőségi ruhákat készítő cég mára már széles kiegészítőkkel kedveskedik vevői számára. Termékpalettájuk szerves részét ellenállhatatlan, egyedileg megalkotott parfümök képezik. A világ egyik legnagyobb márkája a merész önkifejezés, a megkülönböztetés és a vadító megjelenés jegyében készült.

Olyan világhírű illatszakértőkkel dolgoznak együtt, akik a szakmájuk legjavát adják, ami garanciát jelent arra, hogy a Guess parfümök tökéletesen illeszkedjenek a márka, és az őket választó fogyasztók tudatába, akik leginkább fiatalosak, merészek és kalandvágyóak. A kínálat a frissességet képviseli: megtalálhatóak a finoman fás, a csábító gyümölcsös és a kellemesen virágos illatkompozíciók is. A női és a férfi Guess parfümök tökéletesen átadják mindazt, amit a brand képvisel: az életérzést és az amerikai álom megélését.

loader
Facebook Instagram