Hugo Boss - Orange eau de toilette parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Orange eau de toilette parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Orange eau de toilette parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Orange eau de toilette parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Orange eau de toilette parfüm hölgyeknek
5

Kedvencek közé

30 ml
eau de toilette
+ Ajándék
11 170 Ft

75 ml
eau de toilette
+ Ajándék
14 270 Ft

Parfüm jellemzői - Hugo Boss - Orange

Megjelenés éve: 2009 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos Összetétel: alma, fehér virágok, narancsvirág, vanilia, olajfa, szantál

Orange leírása

 

2009. júliusában, a Hugo Boss egy új illatot jelentetett meg a  Boss Orange-ot, amelyet a híres színésznő Sienna Miller mutatott be. Az új illat egy nagyon érdekes és modern narancssárga üvegben jelent meg. A Boss Orange reklámarca, Sienna Miller, a városi, természetes, de egyben modern nőt testesíti meg. A kompozíció érdekes, szabad, karizmatikus és egyben spontán. A fejjegyek bemutatják a erős nők személyiségjegyeit, lelkesedését és energiáját. Megjelenik először az édes piros alma jegy, később pedig a szívjegyben a nőies szenvedélyek finom, puha és bájos virágos zamata érezhető. A fehér virágok, amelyek szelídek és gyengédek, keverednek az afrikai narancsvirággal, így kelt az illat optimista benyomást. Az alapjegyek a szantálfa, az olajfa és a krémes vanília, teszik nagyon karakteressé és szenvedélyessé az illatot.

Női Hugo Boss parfüm

Hugo Boss,1924-ban alapította ruházati termékekkel foglalkozó cégét a Stuttgart melletti városkában, Metzingenben, A cég székhelye napjainkban is itt található. Először esőkabátok és vízhatlan ruhák gyártására szakosodtak, később kifejezetten a férfi öltönyök készítésére fókuszált. A II. Világháború súlyos veszteségeket hozott és nyomokat hagyott a cég hírnevén, de Mr. Boss cége büszkén és töretlenül állt talpra, majd folytatta az emelkedést. Kollekciói zajos sikert arattak és nagyon hamar a legrangosabb cégek között említették a Hugo Boss céget. Mára a Hugo Boss a világ egyik vezető divatházává vált, amely kiszolgálja a luxusra éhező elit köröket. A márkát a klasszikus vonalak, a kiválóság és a jól ismert német precizitás jellemzi. A divatház napjainkra aktív résztvevője a parfümpiacnak, és a ruhakollekciói mellett foglalkozik kiegészítőkkel, órával, cipővel, szemüvegekkel, különféle bőrárukkal is.

1984-ben jelent meg a Boss első illata, a Boss No1, amelyet Pierre Wargnye hozott létre férfiak számára. Ezt követte a Boss Sport, a Boss Spirit, a Boss Elements, a Boss Elements Aqua, majd megjelent a Boss Hugo Boss illat és 2000-ben az első női Boss illat - a Boss Woman. A Boss márka a sikerorientált, magabiztos és tetőtől talpig stílusos férfit és nőt jelképezi és a hagyományos értékeket képviseli. Ezek alapján a Hugo Boss parfüm ideális választás klasszikus megjelenést kedvelő határozott uraknak, és a csábításra vágyó luxust kedvelő hölgyeknek egyaránt.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Hugo Boss - Orange
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram