Iceberg Change the flow eau de toilette - uraknak

(5 értékelés)

Kedvencek közé

Iceberg Change the flow

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Kedvencek közé


(5 értékelés)

30 ml
eau de toilette
12 570 Ft 419 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Iceberg - Change the flow

Megjelenés éve: 2022 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: ámbrás-fűszeres Összetétel: gyömbér, sáfrány, keserűnarancs, dohány, bőr, cédrus, szantál
Megjelenés éve: 2022
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: ámbrás-fűszeres
Összetétel: gyömbér, sáfrány, keserűnarancs, dohány, bőr, cédrus, szantál

Iceberg márkáról

A napjainkra a hipp-hopp és a pop zene világában is jól csengő Iceberg márkanév különleges helyet foglal el a divatvilágban. Az Olaszországban, 1962-ben alapított céget az ambiciózus házaspárnak, Silvano Gerani-nak és Guiliana Marchini-nek köszönhetjük. A leginkább sportruházatot kínáló vállalat sikeréhez nagyban hozzájárult az élénk színek bátor használata és a kötött anyagok beépítése a kollekciókba. A későbbiekben az erős, kontrasztos színek használata mellett klasszikus rajzfilmek szereplői is megjelentek a termékeken, egyedi megjelenést adva minden Iceberg darabnak.

Szakmailag jelentős mérföldkőnek számított, amikor 1989-ben Milánóban megnyílt az első Iceberg butik. A siker nem maradt el, a különleges arculattal bíró cég terjeszkedni kezdett és 1991-ben már egy impozáns New York-i bemutatóteremben adták a kilincset egymásnak a vásárlók. Az innovatív divatcég állandó szereplője lett a divattal kapcsolatos rendezvényeknek, Milánó kifutóin a legnevesebb modellek mutatták be az Iceberg alkotásokat.

A cég első illata 1989-ben került piacra, Iceberg by Iceberg néven. A virágos- gyümölcsös kompozíciót Sophie Labbe álmodta meg és szokatlan megjelenésben, cikk-cakk üvegben kínálta illatát vásárlóinak az Iceberg cég. Hamarosan megérkezett az illat férfi párja is, melyet napjainkig több mint 30, szépen megkomponált, sikeres illat követett.

2021-ben a Jiye Pyo és Mira Meijer modellek egzotikus szépségére épített nagyszabású reklámkampány nagy szakmai sikert hozott az Iceberg számára.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram