Női Iceberg parfüm

A napjainkra a hipp-hopp és a pop zene világában is jól csengő Iceberg márkanév különleges helyet foglal el a divatvilágban. Az Olaszországban, 1962-ben alapított céget az ambiciózus házaspárnak, Silvano Gerani-nak és Guiliana Marchini-nek köszönhetjük. A leginkább sportruházatot kínáló vállalat sikeréhez nagyban hozzájárult az élénk színek bátor használata és a kötött anyagok beépítése a kollekciókba. A későbbiekben az erős, kontrasztos színek használata mellett klasszikus rajzfilmek szereplői is megjelentek a termékeken, egyedi megjelenést adva minden Iceberg darabnak.

Szakmailag jelentős mérföldkőnek számított, amikor 1989-ben Milánóban megnyílt az első Iceberg butik. A siker nem maradt el, a különleges arculattal bíró cég terjeszkedni kezdett és 1991-ben már egy impozáns New York-i bemutatóteremben adták a kilincset egymásnak a vásárlók. Az innovatív divatcég állandó szereplője lett a divattal kapcsolatos rendezvényeknek, Milánó kifutóin a legnevesebb modellek mutatták be az Iceberg alkotásokat.

A cég első illata 1989-ben került piacra, Iceberg by Iceberg néven. A virágos- gyümölcsös kompozíciót Sophie Labbe álmodta meg és szokatlan megjelenésben, cikk-cakk üvegben kínálta illatát vásárlóinak az Iceberg cég. Hamarosan megérkezett az illat férfi párja is, melyet napjainkig több mint 30, szépen megkomponált, sikeres illat követett.

2021-ben a Jiye Pyo és Mira Meijer modellek egzotikus szépségére épített nagyszabású reklámkampány nagy szakmai sikert hozott az Iceberg számára.

loader
Facebook Instagram